Βάλτε τον σωστό ήχο στο κινητό. 

Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο μιας αγχωτικής εκκίνησης, διαλέξτε μια γλυκιά μελωδία ή ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Κάποιοι ξυπνούν με το ραδιόφωνο, για παράδειγμα, και τη μυοχαλαρωτική φωνή του αγαπημένου τους παραγωγού. 

Κάντε τη θετική σκέψη της ημέρας

Όταν ανοίγουμε τα μάτια μας, ο εγκέφαλός μας έχει την τάση να σκέφτεται τις υποχρεώσεις μας. «Πρέπει να σηκωθώ αμέσως», «τι να βάλω σήμερα;», «θα έρθει γρήγορα το λεωφορείο;», «θα έχει ουρά στο σούπερ μάρκετ;», τέτοια. Βάλτε φρένο στις αρνητικές σκέψεις και σκεφτείτε κάτι θετικό, κάτι για το οποίο ανυπομονείτε να σας φέρει η μέρα. Ότι θα έρθουν, ας πούμε, τα ρούχα που αγοράσατε διαδικτυακά ή ότι έστω θα έρθουν τα καλούδια που παραγγείλατε από το σούπερ μάρκετ. Πριν πηδήξετε έξω από το κρεβάτι, σκεφτείτε κάτι αισιόδοξο. 

Τεντωθείτε

Αν μπροστά σε κόσμο το να τεντωνόμαστε δεν είναι καθόλου ευγενικό, στο κρεβάτι μας, που είναι το παλάτι μας, μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ένα καλό τέντωμα θα ενεργοποιήσει τους μύες. Μόλις σηκωθείτε από τα παπλώματα, σταθείτε όρθιοι και κάντε έστω και μια υποτυπώδη γυμναστική παίρνοντας βαθιές ανάσες. 

Κάντε τη beauty routine σας

Η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί να μοιάζει με υποχρέωση, όμως δεν είναι. Στην πραγματικότητα είναι απόλαυση. Κακομάθετε τον εαυτό σας, δεν είναι καθόλου κακό. Απλώστε τις ενυδατικές σε πρόσωπο και σώμα, επιμεληθείτε το μακιγιάζ σας με προσοχή, αγαπήστε σας. 

Ετοιμάστε το πρωινό σας

Ένας καφές και έξω από την πόρτα δεν είναι πρωινό. Η τροφή τροφοδοτεί το σώμα, τον εγκέφαλο και τη διάθεσή μας με την απαραίτητη ενέργεια. 

Κάντε λίστες

Η λίστα με τις υποχρεώσεις της μέρας μπορεί να μας αγχώνει, αν είναι πολλές οι υποχρεώσεις, αλλά μας δίνει τη σιγουριά ότι δεν θα παραλείψουμε κάτι σημαντικό που πρέπει να γίνει. Το αν θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας ακολουθώντας τη λίστα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, γιατί καραδοκεί πάντα ο αστάθμητος παράγοντας. Καλό είναι η λίστα να γίνεται αποβραδίς, όπως καλό είναι και να σετάρουμε τα ρούχα μας αποβραδίς. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!