Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να δείχνεις πιο ελκυστικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό σου!


Κάνε μικρές εκπλήξεις στους άλλους

Αν κάποιος φίλος σου έχει κάποιο πρόβλημα ή είναι συναισθηματικά πιεσμένος, τότε κάνε του μια μικρή έκπληξη χωρίς να του πεις τίποτα! Δεν ξέρεις πόσο θα το εκτιμήσει.


Πες όχι όταν δεν θες να κάνεις κάτι

Μπορεί να θεωρείς πως οι γύρω σου δεν θέλουν να παίρνουν αρνητική απάντηση από σένα αλλά κάνεις λάθος. Οι άνθρωποι εκτιμούν περισσότερο τους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και λένε την πραγματική τους άποψη.


Κάνε κάτι όμορφο για κάποιον άγνωστο

Το να κρατήσεις την πόρτα σε κάποιον να περάσει πρώτος ή το να μαζέψεις κάτι που έπεσε σε κάποιον και αν του το δώσεις πίσω είναι σπουδαίο πράγμα και ας σου φαίνεται μικρό και ανούσιο!


Ξέχνα το εγώ

Το να σπαταλάς τη ζωή σου με το να αναρωτιέσαι γιατί η ζωή σου είναι τόσο χάλια δεν έχει κανένα νόημα. Εκμεταλλεύσουν τον χρόνο που γκρινιάζεις για να μελετήσεις ανθρώπους που κατάφεραν σπουδαία πράγματα και ξεκίνα να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Ενημερώσου

Αφιέρωσε κάποια λεπτά της ημέρας σου για να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει στο σύμπαν. Έτσι όταν βρεθείς σε κάποια συζήτηση μεταξύ φίλων, γνωστών ή συναδέλφων θα έχεις πάντα κάτι να πεις.


Παρέμεινε ήρεμη όταν κάποιος θυμώσει μαζί σου

Ο εκνευρισμός δεν οδηγεί πουθενά. Γι’αυτό όταν κάποιος εκνευριστεί μαζί σου, προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και να συζητήσεις την κατάσταση μαζί του χωρίς νεύρα και εγωισμούς.


Κράτα μια λίστα με πράγματα που δεν ξέρεις και θα ήθελες να μάθεις

Όταν βρίσκεις λίγο επιπλέον χρόνο ενημερώσου για αυτά τα πράγματα ώστε να μην χρειαστεί να έρθεις ποτέ στη δύσκολη θέση να πρέπει να μιλήσεις για κάποιο θέμα που δεν γνωρίζεις καλά.