Η παραγωγικότητα είναι δείγμα ενός ανθρώπου με στόχους και προοπτικές. Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τι πρέπει να κάνετε το πρωί, ώστε να γίνετε ακόμα πιο παραγωγικοί κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.

Βάλτε το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα

Βάλτε το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα για να προλάβετε να κάνετε περισσότερα πράγματα μέσα στην ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα πρωινά σας, αφού θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις δραστηριότητές σας.

Ειδοποιήσεις στο κινητό

Αποτελεί κοινό μυστικό, που λειτουργεί σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Αν η μέρα σας είναι γεμάτη από σημαντικά γεγονότα, θα ήταν καλό να κάνετε μια λίστα από ειδοποιήσεις στο κινητό σας για να σας τα υπενθυμίσει εγκαίρως. Μπορείτε να βάλετε την υπενθύμιση δέκα λεπτά νωρίτερα για να έχετε και λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Έτσι θα παραμείνετε δραστήριοι και παραγωγικοί, δίχως να ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

Παραμείνετε ενεργοί στη διαδρομή για τη δουλειά

Ειδικά στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να κατευθυνθείτε προς την εργασία σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να παραμείνετε δραστήριοι αντί να κοιτάτε μηχανικά το κινητό σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, η οποία τονώνει την εγκεφαλική λειτουργία ή και να διαβάσετε μερικές σελίδες από το αγαπημένο σας βιβλίο.

Εναλλακτικά θα μπορούσατε να ακούσετε ένα podcast αναφορικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν, καθώς έτσι δεν πλήττετε και ταυτόχρονα διευρύνετε τις γνώσεις σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!