Συμβουλές για να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια από τον χώρο σας, το περιβάλλον σας και συνολικά τη ζωή σας.
 
Πετάξτε ό,τι δε χρειάζεστε
 
Κάντε μία λίστα με τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πλέον και φροντίστε να τα απομακρύνετε από τον χώρο σας. Πετάξτε, δωρίστε ή ακόμη καλύτερα ανακυκλώστε τα περιττά πλέον αντικείμενα και θα δείτε πως θα αισθάνεστε καλύτερα.
 
Βάλτε σε τάξη τον προσωπικό σας χώρο
 
Βάλτε σε τάξη την ακαταστασία και φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο για να είστε πιο ήρεμοι και να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια. Ένας ακατάστατος χώρος προκαλεί στρες και μελαγχολικές σκέψεις, εμποδίζοντας την σωστή ροή της ενέργειά σας. Ακόμη, για να φτιάξετε έναν πιο ήρεμο προσωπικό χώρο και να διώξετε την σύγχυση, επενδύστε στα αιθέρια έλαια που φτιάχνουν τη διάθεση και καθαρίζουν την ενέργεια του χώρου και κατά συνέπεια τη δική σας ενέργεια.
 
Προσοχή στους τοξικούς ανθρώπους
 
Απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά και εκπέμπουν τοξικότητα. Αν έχετε παρατηρήσει πως μετά από συναντήσεις σας με κάποιους ανθρώπους νιώθετε άσχημα και έχετε στρες, τότε σταματήστε αυτές τις συναντήσεις και πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας.
 
 
Διαλογιστείτε
 
Βρείτε την κατάλληλη μουσική και κάντε συστηματικά ασκήσεις διαλογισμού για να καθαρίσετε την ενέργειά σας και να αισθανθείτε καλύτερα. Μπορείτε εύκολα να βρείτε αντίστοιχα video στο Youtube και γενικά στο διαδίκτυο και να μυηθείτε στον κόσμο του ευεργετικού διαλογισμού.
 
Μην παίρνετε τις μετρητοίς τις δύσκολες καταστάσεις
 
Σταματήστε να παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αν σας συμβεί κάτι άσχημο σκεφτείτε πως μπορείτε να βρείτε τη λύση γιατί δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου.
 
Ακούστε τη μουσική που σας αρέσει
 

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και νιώστε αμέσως τα θετικά vibes να σας κατακλύζουν. Κάθε φορά που αισθάνεστε άσχημα ή περίεργα, κάνετε αρνητικές σκέψεις ή έχετε άγχος ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με πάθος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!