Οι φωτογραφίες του προφίλ μας μπορούν να πουν πολλά για το ποιοι είμαστε σύμφωνα με τη life coach Francesca Tighinean.

Η δημοφιλής TikToker, η οποία είναι γνωστή για τα ψυχολογικά της tricks για το πώς να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν χωρίς να το καταλάβουν, πώς να διαβάσεις τη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων και πολλά άλλα.

Αυτή τη φορά, εξήγησε τι μπορεί να πει η φωτογραφία προφίλ κάποιου γι’ αυτόν.

Σε ένα από τα βίντεό της, η απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου κατέγραψε τέσσερις τρόπους με τους οποίους η φωτογραφία του προφίλ μας αποκαλύπτει την προσωπικότητά μας. Ξ
εκίνησε από τους εξωστρεφείς ανθρώπους, οι οποίοι, όπως λέει, τείνουν να έχουν πολύχρωμες φωτογραφίες στις οποίες περιτριγυρίζονται από πολλούς ανθρώπους.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι οι πολύ σέξι εικόνες μπορούν να υποδηλώνουν ότι το άτομο έχει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας. Εξήγησε ότι τότε είναι που οι άνθρωποι αισθάνονται ότι «πρέπει να είναι πιο εκφραστικοί ή να δείχνουν περισσότερα για να αντισταθμίσουν το γεγονός ότι δεν αισθάνονται αρκετά καλά με τον εαυτό τους.

Πρόσθεσε επίσης, ότι η συνεχής αλλαγή της εικόνας του προφίλ μπορεί να υποδηλώνει ότι το άτομο δεν έχει «ισχυρή ταυτότητα και είναι αρκετά ανασφαλές».

Τέλος, η χρήση μιας φωτογραφίας με τον σύντροφό μας ως φωτογραφία προφίλ σημαίνει σύμφωνα με την Tighinean ότι βλέπουμε το σύντροφό μας ως μέρος της ταυτότητάς μας.

«Επίσης, τα άτομα με αγχώδη προσκόλληση τείνουν να δημοσιεύουν περισσότερες φωτογραφίες ως ζευγάρι από άτομα με αποφυγή προσκόλλησης», λέει.

 

@francescapsychology #psychology #psychologyfacts #profilepicture #profilepicturemeanings #communicationtips #lifecoach #nlp ♬ original sound – Sickickmusic

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!