Γίνεται με μια σειρά ερωτήσεων και επιλογών να αποτυπωθούν οι προτεραιότητες στη ζωή σας; Κι όμως, γίνεται. Κάντε το τεστ, παίξτε και διασκεδάστε και μάθετε μικρά μυστικά για τις σχέσεις σας.

Ακολουθήστε τα στάδια και δώστε τις απαντήσεις με τη σειρά:

Στάδιο πρώτο: Προχωράς προς το σπίτι του συντρόφου σου. Υπάρχουν δυο πιθανές διαδρομές: Η μία είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει γρήγορα, αλλά είναι συνηθισμένος και βαρετός. Η άλλη είναι δρόμος με στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα, αλλά αν την επιλέξεις θα αργήσεις να φτάσεις στον προορισμό σου. Ποιον δρόμο διαλέγεις;

Στάδιο δεύτερο: Στο δρόμο που τελικά επιλέγεις, βρίσκεις δύο τριανταφυλλιές. Η μία με λευκά και η άλλη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Καλείσαι να κόψεις 20 τριαντάφυλλα για τον/την σύντροφό σου. Τι συνδυασμό χρωμάτων θα διαλέξεις; (μπορείς να διαλέξεις είτε ένα είτε και από τα δύο χρώματα)

Στάδιο τρίτο: Φτάνεις στο σπίτι του/της συντρόφου σου. Χτυπάς το κουδούνι και σου ανοίγει κάποιο πρόσωπο του σπιτιού. Μπορείς να του ζητήσεις να πει στον/στην σύντροφό σου να κατέβει ή μπορείς να μπεις εσύ και να τον/την πάρεις. Τι προτιμάς;

Στάδιο τέταρτο: Ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της συντρόφου σου και δεν είναι κανείς μέσα. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο κρεβάτι ή στο παράθυρο. Σε ποιο από τα δύο σημεία τα αφήνεις;

Στάδιο πέμπτο: Είναι ώρα για ύπνο, αλλά πρέπει να κοιμηθείτε σε ξεχωριστά δωμάτια με τον/την σύντροφό σου. Το πρωί πηγαίνεις στο δωμάτιό του/της. Όταν μπαίνεις, τον/την βρίσκεις να κοιμάται ή να είναι ξύπνιος/α;

Στάδιο έκτο: Τώρα είναι ώρα να επιστρέψεις στο σπίτι σου. Ποιον από τους δύο δρόμους θα επιλέξεις αυτή τη φορά;

Η ερμηνεία:

Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σου προς τον έρωτα. Ο σύντομος δρόμος σημαίνει πως ερωτεύεσαι εύκολα, ενώ ο πιο μακρύς δρόμος πως σου αρέσει να κάνεις πιο αργά και μετρημένα βήματα στην ερωτική σου ζωή.

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι αυτά που δίνεις σε μια σχέση, ενώ τα λευκά αυτά που παίρνεις. Η αναλογία κόκκινων/λευκών λουλουδιών υποδηλώνει το κατά πόσο είσαι δοτικό άτομο ή προτιμάς να παίρνεις.

Η απάντηση στο πρόσωπο που σου ανοίγει την πόρτα δείχνει την στάση σου απέναντι στα εμπόδια και τα προβλήματα της σχέσης. Αν ζητήσεις να του/της μεταφέρουν να βγει έξω, μάλλον κρύβεσαι από τα προβλήματα, ενώ αν πας ο ίδιος στο δωμάτιο, προτιμάς να αντιμετωπίζεις ευθέως τα προβλήματα.

Η τοποθέτηση των λουλουδιών στο παράθυρο ή στο κρεβάτι αντιστοιχεί στην συχνότητα που θέλεις να βλέπεις το άλλο σου μισό. Τα λουλούδια στο κρεβάτι σημαίνουν ανάγκη επιβεβαίωσης και ως εκ τούτου συχνή επαφή, ενώ τα λουλούδια στο παράθυρο αντιστοιχούν σε ανάγκη για πιο «ελεύθερη» σχέση, με όχι πιεστικά πολύ συχνή επαφή.

Αν βρίσκεις το άλλο σου μισό να κοιμάται το πρωί, τον δέχεσαι όπως είναι. Αν το βρίσκεις ξύπνιο, περιμένεις από εκείνον/η να αλλάξει για χάρη σου.

Οι δρόμοι του γυρισμού αντιστοιχούν στη διάρκεια του έρωτα. Αν διαλέξεις τον σύντομο δρόμο, ο έρωτας σου για κάποιον συνήθως διαρκεί λίγο και αντίστροφα.