Η Κατερίνα Ζαρίφη κατάφερε μέσα σε οχτώ μήνες να χάσει είκοσι ολόκληρα κιλά. Έτσι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα την βρει ανανεωμένη, κεφάτη και γεμάτη όρεξη για δουλειά.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια που έκανε δίαιτα είχε για πρωινο: 2 φέτες μαύρο ψωμί, λίγο μέλι, μαργαρίνη και ένα φρούτο ή 50 γραμμ. δημητριακά με γιαούρτι 0-2% λιπαρά ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με 50 γραμμ.τυρί χαμηλών λιπαρών ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με ένα αβγό βραστό.

Το μεσημεριανό της ήταν ένας Κρητικός ντάκος με τριμμένη ντομάτα, 70 γραμμ.τυρί φέτα, κρεμμύδι, μπαχαρικά και 1 κουτ. σούπας λάδι.

Το βραδινό της είχε: 280 γραμμ. ψητό ή βραστό ψάρι, ένα μεγάλο μπόλ λαχανικά, μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης (η σως για το ψάρι περιλαμβάνει ελαιόδαδο, μουστάρδα και λεμόνι).

Σνακ: Ένα γιούρτι με χαμηλά λιπαρά ή δύο πολύσπορα κριτσίνια με δύο φέτες φιλέτο γαλοπούλας ή δυο κράκερ ολικής άλεσης με 40 γραμμ.τυρί χαμηλών λιπαρών ή μια φέτα μαύρο ψωμί με 2 ασπράδια βραστών αβγών ή 20 γραμμ. μαύρη σοκολάτα.