Στην καλύτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Μπορεί να έχει αφήσει τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις για να αφιερωθεί στην οικογένειά της και στα σανδάλια της, αλλά το κορμί της, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μία φορά μανούλα, είναι καλύτερο από ποτέ.

Τώρα θα μου πείτε πώς καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα; Μα, φυσικά με πολλή γυμναστική. Το καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ που και οι δύο λατρεύουν και το χειμώνα κάνουν ποδήλατο, τζόκινγκ, ενώ από την καθημερινότητά τους δεν λείπει το γυμναστήριο.

Τόσο για τη Μαριέττα όσο και για τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η άσκηση και η υγιεινή διατροφή είναι όχι απλά μια καλή συνήθεια αλλά ένας τρόπος ζωής. «Γυμναζόμαστε πολύ και μας αρέσει. Τρώμε υγιεινά, αποφεύγουμε τα τηγανητά, καταναλώνουμε πολλές σαλάτες, πολλά φρούτα, δημητριακά και βρόμη,» αποκάλυψε στο YOU η Μαριέττα Χρουσαλά όταν της ζητήσαμε να μας πει το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της.

Το διαιτολόγιο της Μαριέττας!

Η καθημερινή διατροφή της περιλαμβάνει ένα καλό πρωινό με φρούτα, δημητριακά, γάλα και γιαούρτι, ενώ ενδιάμεσα καταναλώνει φρούτα ή τοστ με γαλοπούλα και άπαχο τυρί. Για μεσημεριανό προτιμά ψητά ή ωμά λαχανικά με κρέας και ψάρι. Το απογευματινό της μπορεί να είναι ένας φυσικό χυμός ή φρούτα, ενώ το βράδυ επιλέγει κάτι αντίστοιχο με το μεσημεριανό σε μικρότερη, όμως, ποσότητα.