Η Φαίη Σκορδά διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και ακόμη και την περίοδο της εγκυμοσύνης της αποδεικνύει ότι δεν παρεκκλίνει του προγράμματος της και προσέχει το βάρος της και τη σιλουέτα της. Μίλησε στο περιοδικό “LIKE!” και έδωσε τα δικά της diet tips που την βοηθούν να διατηρείται λαμπερή και σε φόρμα.

Βασικό γεύμα της ημέρας για τη Φαίη Σκορδά είναι το πρωινό. Ότι και να κάνει και όσο πεισμένη κι αν είναι, δεν ξεχνά ποτέ να φάει ένα σωστό πρωινό. Όταν έχει χρόνο θα φάει ένα τοστ, ή δημητριακά με γάλα. Αν δεν καταφέρει να φάει κάτι από αυτά ίσως προτιμήσει μια τυρόπιτα από το φούρνο προσέχοντας απλά την επόμενη μέρα να αντισταθμίσει τις επιπλέον θερμίδες που κατανάλωσε.

Η ίδια προτιμά να μαγειρεύει τα γεύματα της στο σπίτι χρησιμοποιώντας απλά και αγνά υλικά. Αποφεύγει τα γλυκά, τα τηγανητά ενώ προτείνει τα μικρά και συχνά γεύματα. Δεν τρώει συχνά έξω ειδικά μετά από την πρώτης της εγκυμοσύνη.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια λέει “ναι” στα τακτικά γεύματα, το νερό, τα δημητριακά ολικής άλεσης, το μαγείρεμα στο σπίτι με αγνά υλικά βιολογικής καλλιέργειας και στο ζελέ φρούτων. Ενώ απορρίπτει τους πολλούς καφέδες, τα έτοιμα φαγητά, το αλκοόλ, τα αναψυκτικά και τα τηγανητά φαγητά.

Όσον αφορά τη γυμναστική της Φαίης Σκορδά η ίδια δηλώνει πως το σώμα της είναι δομημένο λόγω του μπαλέτου που έκανε παλιότερα. Μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της γυμναζόταν δυο φορές την εβδομάδα αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι φίλη του γυμναστηρίου.