Η Jessica Simpson παρόλο που κέρδισε αρκετά κιλά κατά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τελικά κατάφερε και τα έχασε όλα (και με το παραπάνω). Η ξανθιά star έχει αποκτήσει απίστευτα αδύνατο και καλογυμνασμένο σώμα. Πώς τα κατάφερε;

Πρόσεχε τη διατροφή της, ακολουθούσε τις συμβουλές της εταιρείας Weight Watchers και φυσικά γυμναζόταν πολύ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας. Μας χαρίζει ενέργεια και μας κρατάει χορτάτους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι έτρωγε, λοιπόν, η Jessica όλο αυτό το διάστημα; Ποιο ήταν το γεύμα που τη βοήθησε να χάσει τα περιττά κιλά;

Το πρωινό της περιελάμβανε τα εξής: Αβγό συνοδεία λαχανικών, όπως ντομάτες, κολοκυθάκι, πιπεριές.

Για να γλιτώσει θερμίδες, τηγάνιζε το αβγό με τα λαχανικά σε αντικολλητικό τηγάνι ψεκάζοντάς το απλά με λίγο ελαιόλαδο. Τέλος, πρόσθετε πάνω από το αβγό ελάχιστη τριμμένη παρμεζάνα. Λίγες θερμίδες, πλήρες πρωινό, βιταμίνες από τα λαχανικά, πρωτείνη απο το αβγό και το τυρί. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;