Είστε έγκυος και η εγκυμοσύνη σίγουρα, δεν είναι μία απλή και εύκολη κατάσταση για κάθε γυναίκα. Αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εγκυμοσύνη σας πιο εύκολη.

Χρησιμοποιήστε μία φουσκωτή, στρογγυλή σαμπρέλα για να ξαπλώνετε πάνω της

Μία στρογγυλή σαμπρέλα μπορεί να είναι χρήσιμη όχι μόνο για κολύμπι, αλλά και για να στηρίζετε την κοιλιά σας όταν αρχίζει να μεγαλώνει. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχα ανάσκελα, αυτή η συμβουλή θα σας βοηθήσει πολύ.

Χρησιμοποιήστε αλόη για να αποφύγετε τις ραγάδες

Εάν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δοκιμάστε μια συμβουλή που προτείνουν οι άνθρωποι στην Ινδία. Βρείτε ένα φύλλο αλόης – θα χρειαστεί να αφαιρέσετε το κολλώδες τζελ από το εσωτερικό του.

Κάντε τον χώρο σας στο μπάνιο πιο ασφαλή με πρόσθετες προσαρτώμενες λαβές

Ο αγώνας να σηκωθείς όρθια τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για τις μέλλουσες μαμάδες και μπορεί να νιώθουν ιδιαίτερα άβολα στο μπάνιο. Απλώς αγοράστε ειδικές ρυθμιζόμενες λαβές και κολλήστε τις όπου θέλετε. Απλά φροντίστε να τις προσαρμόσετε σωστά.

Πάρτε μια επέκταση για το σουτιέν

Το διευρυνόμενο στήθος είναι φυσιολογικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα: τα σουτιέν σας γίνονται μικρότερα. Μην αγοράζετε καινούργια σουτιέν, απλώς πάρτε μερικά προεκτάσεις σουτιέν και θα είστε έτοιμες.

Χρησιμοποιήστε ακουστικά ύπνου

Χρειάζεστε οπωσδήποτε καλό ύπνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να νιώσετε χαλαροί. Δοκιμάστε ακουστικά ύπνου για να αποκλείσετε τον θόρυβο και το φως, ώστε το ροχαλητό του συντρόφου σας ή οι δυνατοί γείτονές σας να μην σας ενοχλούν.

Βρείτε το δικό σας άνετο στήριγμα κοιλιάς

Μόλις η κοιλιά σας αρχίσει να μεγαλώνει, είναι δύσκολο να ξαπλώσετε στο πλάι. Απλώς αγοράστε ένα ειδικό μαξιλάρι για αυτό, ώστε ο ύπνος σας να είναι πιο άνετος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!