Οι 400 περίπου μαθητές από την Πρεσβυτεριανή Ακαδημία του Nashville στις ΗΠΑ (Christ Presbyterian Academy) αποφάσισαν να δείξουν την αγάπη τους στον καθηγητή Λατινικών του σχολείου Ben Ellis που πάσχει από καρκίνο, όταν σε μία αυθόρμητη κίνηση πήγαν έξω από το σπίτι του για να του τραγουδήσουν ύμνους και θρησκευτικά τραγούδια και να του συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους στο δυσκολότερο αγώνα της ζωής του.

Με μια αυθόρμητη και πολύ συγκινητική κίνηση πήγαν έξω από το σπίτι του για να του τραγουδήσουν ύμνους και θρησκευτικά τραγούδια και να του συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους στο δυσκολότερο αγώνα της ζωής του.

Ο καθηγητής Ben Ellis φαίνεται στο βίντεο εμφανώς συγκινημένος να τραγουδάει μαζί με τα παιδιά. Το βίντεο που έχει πάνω από 20 εκατ. προβολές και έχει ήδη κάνει το γύρω του διαδικτύου ανέβασε στην επίσημη σελίδα του ο Αμερικανός μουσικός της κάντρι Tim McGraw.

 Σύμφωνα με τη Leslie Ponder που εργάζεται στο σχολείο και μοιράστηκε τη φωτογραφία στο facebook, οι μαθητές πήραν μόνοι τους την απόφαση να πάνε έξω από το σπίτι του Ellis. 


Πηγή:lifo.gr