Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι απαραίτητο να κάνετε double cleansing σε καθημερινή βάση, ειδικά αν πηγαίνετε συχνά στην θάλασσα.

Μην ξεχνάτε να πλένετε το πρόσωπο σας αμέσως μόλις επιστρέφετε καθώς το αλάτι δεν πρέπει να μένει για πολύ πάνω στο δέρμα σας.

Το double cleansing είναι μια νέα τεχνική στη skincare routine, που προέρχεται από την Κορέα και τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο δημοφιλής.

Πρόκειται για τον διπλό καθαρισμό. Για να γίνει σωστά ωστόσο, έχει σημασία τι προϊόντα θα χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε ένα βαθύτερο, αλλά και σωστό καθαρισμό.

Πώς να το κάνετε με δύο απλά βήματα:

Βήμα 1

Ξεκινήστε με το ντεμακιγιάζ, με νερό micellaire ή καθαριστικό με ελαιώδη βάση. Μην πιέζετε πολύ το πρόσωπο σας και προσπαθήστε να μην το ερεθίσετε. Ο καθαρισμός γίνεται για ανακούφιση όχι για να δημιουργηθούν νέα προβλήματα.

Επιλέξτε λοιπόν το κατάλληλο προϊόν για το δέρμα σας και κάντε ένα καλό ντεμακιγιάζ που θα σας ενυδατώσει.

Βήμα 2

Αφού λοιπόν έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ και όλα τα υπολείμματα από τους πόρους, σειρά έχει ο παραδοσιακός καθαρισμός με ένα cleanser και νερό. Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον το δέρμα σας έχει ήδη καθαρίσει στο μεγαλύτερο μέρος του, απλώς εσείς θα βεβαιωθείτε ότι έχει φύγει από το πρόσωπό σας μέχρι και το τελευταίο ίχνος ρύπου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!