Μπορεί να πηγαίνουμε στον γιατρό μας μόνο όταν τον χρειαζόμαστε, όμως υπάρχουν τέσσερις ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο.

-Γενικό check up: Γενική αίματος, βιοχημικές εξετάσεις και γενική ούρων, είναι οι τρεις εξετάσεις που θα σου μαρτυρήσουν αν ο οργανισμός σου χτυπά κάποιο καμπανάκι. Από ηλικία σε ηλικία μπορεί τα αποτελέσματα να διαφέρουν και καλό είναι κάθε χρόνο να τσεκάρεις πως όλα είναι οκ.

-Οδοντίατρος: Η ετήσια επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να σε γλιτώσει από πολύ πόνο στο μέλλον. Θα προλάβετε παθήσεις των δοντιών σε αρχικό στάδιο και καλό είναι να κάνετε και καθαρισμό.

-Δερματολόγος: Το παραμικρό, ύποπτο, σημάδι στο δέρμα σου είναι ο λόγος που πρέπει να επισκεφτείς τον δερματολόγο. Πολλές φορές το δέρμα αντιδρά σε άγχος, πίεση και ψυχικό πόνο και καλό είναι να συμβουλευτείτε ειδικό. Επιπλέον, κάθε νέα ελιά που παρατηρείτε, καλό είναι να τη δείχνετε.

-Γυναικολόγος: Κάθε χρόνο είναι καλό να κάνετε τεστ Παπανικολάου ανεξάρτητα με την ηλικία. Όσο πιο νωρίς διαγνωστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, τόσο πιο σύντομα θα επιλυθεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!