Το καλοκαίρι πλησιάζει! Η διατροφή σου αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο σωστή, οι επισκέψεις στο γυμναστήριο σου ακόμα πιο εντατικές, όμως δεν αρκούν αυτά!

Εάν θες να αποκτήσεις φλατ κοιλιά, σου έχω 4 tips που μπορείς να κάνει κάθε πρωί και να δεις άμεσα αποτελέσματα. Είναι απλά, γρήγορα και άκρως ευχάριστα!

Ξεκίνα την ημέρα σου με ζεστό νερό με λεμόνι

Είναι διάσημο πλέον ρόφημα, αλλά για τους λάθος λόγους! Μην περιμένεις θαύματα πίνοντας κάθε μέρα ζεστό νερό με λεμόνι, δε θα σε αδυνατίσει, όμως θα σου καθαρίσει τον οργανισμό από λίπη και τοξίνες και θα βοηθήσει να λειτουργήσει καλά το πεπτικό σου σύστημα.

Άφησε για λίγο απέξω τα γαλακτοκομικά
Εάν αισθάνεσαι άσχημα ή φουσκωμένη κάθε φορά που πίνεις γάλα ή τρως γιαούρτι και τυρί, άσε για λίγο απέξω τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σου.
Προτίμησε να αντικαταστήσεις αυτές τις τροφές με κάτι άλλο στο πρωινό σου γεύμα και θα δεις διαφορά.

Δώσε εξωτική γεύση στο δεκατιανό σου
Καλοκαίρι έρχεται και στη διατροφή μας. Δοκίμασε τις εξωτικές γεύσεις της παπάγια και του ανανά, φτιάξε μια φρουτοσαλάτα ή ακόμα και ένα smoothies με αυτά και δώσε boost στο πεπτικό σου σύστημα, καθώς η βρομελαϊνη και παπαϊνη που διαθέτουν τα φρούτα αυτά διασπούν τις πρωτεϊνές και διώχνουν το φούσκωμα.


Λίγη Yoga την ημέρα, το φούσκωμα κάνει πέρα

Ένα μάθημα Yoga εκτός ότι σε ηρεμεί, σου προσφέρει μια φυσική αποτοξίνωση. Οι κινήσεις που χρησιμοποιεί βοηθούν το σώμα σου να απομακρύνει τις τοξίνες και να βοηθήσει την πέψη.

Πηγή:keepup.gr