Στις 28 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου 2020. Το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό, αφού η Αφροδίτη μπορεί να εκφράσει όλες τις ιδιότητές της στο δικό της ζώδιο και να εξασφαλίσει την αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις σχέσεις. Η αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα θα μας παροτρύνει να κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, αφού πέρα από τις προσωπικές μας ανάγκες, θα μπορούμε να κατανοήσουμε και να δεχτούμε και τις ανάγκες των άλλων. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα έχουν πολύ γερές βάσεις.

Η διάθεσή μας και ο τρόπος μας θα είναι φιλικός και περιποιητικός, μας φέρνει σε άμεση επαφή με τα άτομα που συνδιαλεγόμαστε, χαρίζοντάς μας την ευχαρίστηση που έρχεται από αυτή! Το διάστημα αυτό θα διευρύνουμε τον κοινωνικό μας περίγυρο και θ’ ασχοληθούμε με την τέχνη, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο! Η αισθητική και ο καλλωπισμός θα έχουν ενεργό ρόλο στην ζωή μας και βέβαια όλοι θα εκφράσουμε με κάποιο τρόπο τις… διακοσμητικές μας ικανότητες στον επαγγελματικό και προσωπικό μας χώρο.

Σας αρέσει γενικά η αρμονία και η ισορροπία, ενώ είστε άτομα δίκαια και χαρούμενα! Αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι ευνοϊκότατη για τον πλανήτη, καθώς είναι κυβερνήτης του ζωδίου, εκφράζοντας δηλαδή τις δυνατότητές της με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρετε καλά τι σας αρέσει και εκτιμάτε την ομορφιά σε όλα τα επίπεδα. Είστε επίσης άτομα που αναζητάτε τις συνεργασίες και πάντα εκφράζετε τα συναισθήματά σας με όμορφο τρόπο στον σύντροφό σας, ακόμη και όταν αυτά είναι δύσκολα! Για την ακρίβεια, ψάχνετε την σωστή χρονική στιγμή για να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν και δεν δίνεται αφορμές για συγκρούσεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Ζυγό;

Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί περισσότερο ταζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους), καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Αφροδίτη στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της στο πολικό ζώδιο του Ζυγού από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου και στρέφει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και τις σχέσεις σου γενικότερα. Η επιδίωξή σου θα είναι να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες και να διατηρήσεις τη σχέση σου ζωντανή και φλογερή. Η στήριξη του συντρόφου σου μάλιστα, ίσως σε παροτρύνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό σου επιφυλάσσει γνωριμίες με άτομα με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση ή και μια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 28 Οκτωβρίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαμορφώσεις μια πιο όμορφη καθημερινότητα, αφού ακόμα και η ρουτίνα σου θα γίνει πιο ευχάριστη. Ίσως οι συνθήκες στον τομέα της εργασίας σου βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου γίνουν πιο αρμονικές, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Επιπλέον, θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για τις σχέσεις σου και την δημιουργικότητά σου, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στο έπακρο κάθε επαφή και δραστηριότητα. Αν διατηρείς μια σχέση, τώρα μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα δημιουργήσεις έναν δυνατό δεσμό μέσα από τις πολλές προκλήσεις που θα έχεις. Τέλος, αν έχεις ψυχραθεί με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, το διάστημα αυτό μπορείς να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις και να βάλεις τη σχέση σας σε πιο γερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η πορεία της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Νοεμβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παρόλο που οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να αφιερώσεις περισσότερο ή πιο ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σου και να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία, ή και να ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες βελτιώσεις που χρειάζονται στο σπίτι σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μετακόμιση, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, καθώς θα βρεις κάτι που θα ταιριάξει με τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειάς σου. Οι φιλικές συγκεντρώσεις στο χώρο σου θα αυξηθούν επίσης αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, στις 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογα άτομα, με τα οποία θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς φίλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να δημιουργήσεις σχέση με ένα άτομο, που θα σε κατανοεί απόλυτα. Ευνοϊκές συνθήκες θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να κάνει σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες για την πορεία σου ή και να δημιουργηθούν νέες προοπτικές ανόδου. Τέλος, τα ταξίδια που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, στις 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα συμβάλει στην βελτίωση των οικονομικών σου ή θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις μία πολυπόθητη αγορά. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται μια συμφωνία ή ένα ταξίδι να σου αποφέρει επιπλέον χρήματα. Αν μάλιστα είσαι άνεργος, ίσως μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό αποτελέσει την αφορμή για να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 28 Οκτωβρίου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, η αυξημένη γοητεία σου σε συνδυασμό με την ευστροφία σου μπορούν να σου ανοίξουν πολλές πόρτες, ενώ οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις σου. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη και οφειλές. Στην προσωπική σου ζωή, η σχέση σου εξελίσσεται θαυμάσια, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, θα σε ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Η διέλευση αυτή τονίζει την διαίσθησή σου, διεγείρει τις αισθήσεις σου και σε κάνει να βλέπεις όλες τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού όντως μια αόρατη δύναμη σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις αντιξοότητες. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον έβδομο ηλιακό οίκο σου, οι σχέσεις σου αυτή την περίοδο θα γίνουν πιο φλογερές και η αρμονία με τον σύντροφό σου μεγαλύτερη. Αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς να την αποκαταστήσεις τώρα, όσον αφορά όμως τις νέες γνωριμίες, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28 Οκτωβρίου, τονίζει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα καταφέρεις να κερδίσεις κάποια οφέλη μέσα από τη δουλειά σου ή να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που θα σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μια νέα οικειότητα θα αναπτυχθεί και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από το χώρο της δουλειάς σου ή και από το φιλικό σου περιβάλλον. Ευχάριστα θα κυλήσουν και οι σχέσεις των δεσμευμένων Τοξοτών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο η καριέρα σου θα σε απασχολήσει περισσότερο και οι προσπάθειές σου για την κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης, θα είναι πιο εύκολες και αποτελεσματικές. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συνεργασία, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, αρκεί να έχεις βεβαιωθεί για το ποιόν των ατόμων με τους οποίους θα συνεργαστείς. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μπορεί τώρα να επισημοποιήσεις μια σχέση, ή να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό με σοβαρές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στις 28 Οκτωβρίου στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά ευχάριστη περίοδο για σένα, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν ευκαιρίες για μελέτες, ταξίδια και επαφές, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Το εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα και ίσως αποφασίσεις να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα. Οι εξελίξεις ωστόσο μπορεί να συνδέονται και με την αισθηματική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να ακολουθήσεις τον σύντροφό σου στο εξωτερικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στις 28 Οκτωβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές και να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Μια επένδυση, μια αγοραπωλησία ή και η αύξηση των αποδοχών του συντρόφου σου, μπορούν επίσης να συμβάλουν στην εξυγίανση των οικονομικών σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς το πάθος για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική πρόκληση θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι επίσης πιθανή.

Πηγή:myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!