Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί περισσότερο ταζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους), καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της στο πολικό ζώδιο του Ζυγού από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου και στρέφει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και τις σχέσεις σου γενικότερα. Η επιδίωξή σου θα είναι να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες και να διατηρήσεις τη σχέση σου ζωντανή και φλογερή. Η στήριξη του συντρόφου σου μάλιστα, ίσως σε παροτρύνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό σου επιφυλάσσει γνωριμίες με άτομα με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση ή και μια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στις 29 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαμορφώσεις μια πιο όμορφη καθημερινότητα, αφού ακόμα και η ρουτίνα σου θα γίνει πιο ευχάριστη. Ίσως οι συνθήκες στον τομέα της εργασίας σου βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου γίνουν πιο αρμονικές, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Επιπλέον, θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για τις σχέσεις σου και την δημιουργικότητά σου, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στο έπακρο κάθε επαφή και δραστηριότητα. Αν διατηρείς μια σχέση, τώρα μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα δημιουργήσεις έναν δυνατό δεσμό μέσα από τις πολλές προκλήσεις που θα έχεις. Τέλος, αν έχεις ψυχραθεί με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, το διάστημα αυτό μπορείς να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις και να βάλεις τη σχέση σας σε πιο γερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η πορεία της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παρόλο που οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να αφιερώσεις περισσότερο ή πιο ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σου και να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία, ή και να ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες βελτιώσεις που χρειάζονται στο σπίτι σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μετακόμιση, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, καθώς θα βρεις κάτι που θα ταιριάξει με τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειάς σου. Οι φιλικές συγκεντρώσεις στο χώρο σου θα αυξηθούν επίσης αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογα άτομα, με τα οποία θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς φίλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να δημιουργήσεις σχέση με ένα άτομο, που θα σε κατανοεί απόλυτα. Ευνοϊκές συνθήκες θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να κάνει σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες για την πορεία σου ή και να δημιουργηθούν νέες προοπτικές ανόδου. Τέλος, τα ταξίδια που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα συμβάλει στην βελτίωση των οικονομικών σου ή θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις μία πολυπόθητη αγορά. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται μια συμφωνία ή ένα ταξίδι να σου αποφέρει επιπλέον χρήματα. Αν μάλιστα είσαι άνεργος, ίσως μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό αποτελέσει την αφορμή για να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 29 Σεπτεμβρίου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό, η αυξημένη γοητεία σου σε συνδυασμό με την ευστροφία σου μπορούν να σου ανοίξουν πολλές πόρτες, ενώ οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις σου. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη και οφειλές. Στην προσωπική σου ζωή, η σχέση σου εξελίσσεται θαυμάσια, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, θα σε ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Η διέλευση αυτή τονίζει την διαίσθησή σου, διεγείρει τις αισθήσεις σου και σε κάνει να βλέπεις όλες τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού όντως μια αόρατη δύναμη σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις αντιξοότητες. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον έβδομο ηλιακό οίκο σου, οι σχέσεις σου αυτή την περίοδο θα γίνουν πιο φλογερές και η αρμονία με τον σύντροφό σου μεγαλύτερη. Αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείς να την αποκαταστήσεις τώρα, όσον αφορά όμως τις νέες γνωριμίες, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 Σεπτεμβρίου, τονίζει την κοινωνικότητά σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα καταφέρεις να κερδίσεις κάποια οφέλη μέσα από τη δουλειά σου ή να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που θα σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μια νέα οικειότητα θα αναπτυχθεί και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από το χώρο της δουλειάς σου ή και από το φιλικό σου περιβάλλον. Ευχάριστα θα κυλήσουν και οι σχέσεις των δεσμευμένων Τοξοτών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη πραγματοποιεί την διέλευσή της από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο η καριέρα σου θα σε απασχολήσει περισσότερο και οι προσπάθειές σου για την κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης, θα είναι πιο εύκολες και αποτελεσματικές. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συνεργασία, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο, αρκεί να έχεις βεβαιωθεί για το ποιόν των ατόμων με τους οποίους θα συνεργαστείς. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μπορεί τώρα να επισημοποιήσεις μια σχέση, ή να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό με σοβαρές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στις 29 Σεπτεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά ευχάριστη περίοδο για σένα, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν ευκαιρίες για μελέτες, ταξίδια και επαφές, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Το εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα και ίσως αποφασίσεις να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα. Οι εξελίξεις ωστόσο μπορεί να συνδέονται και με την αισθηματική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να ακολουθήσεις τον σύντροφό σου στο εξωτερικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, η Αφροδίτη περνάει στις 29 Σεπτεμβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές και να δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Μια επένδυση, μια αγοραπωλησία ή και η αύξηση των αποδοχών του συντρόφου σου, μπορούν επίσης να συμβάλουν στην εξυγίανση των οικονομικών σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς το πάθος για τον σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική πρόκληση θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι επίσης πιθανή.
 

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!