Αυτά είναι τα πιο kinky ζώδια;

Αυτά είναι τα πιο kinky ζώδια;

Κριός:

Ο Κριός αγαπάει πολύ το S&M σεξ. Του αρέσει να επιβάλλεται στον /στην σύντροφό του όμως γι αυτό ευθύνεται η επιρροή που ασκεί ο Ήλιος πάνω του. Το kinky sex αποτελεί γι αυτόν μία πηγή έκφρασης και έντονης ενέργειας.

Αιγόκερως:

Κάτω από το σοβαρό πρόσωπο του Αιγόκερου κρύβεται ένας άνθρωπος με έντονη σεξουαλικότητα.

Δίδυμοι:

Οι Δίδυμοι φημίζονται για την ευρηματικότητά τους γι αυτό δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν kinky παιχνίδια στο κρεβάτι τους. Είναι ανοιχτοί στο ménage a trois, στο dirt talk και στα αθώα βίτσια.

Υδροχόος:

Ως ζώδιο του αέρα ο Υδροχόος είναι απελευθερωμένος, χρησιμοποιεί sex toys και λατρεύει τους πειραματισμούς. Τον εκνευρίζει τρομερά κάθε τι βαρετό.

Παρθένος:

Μπορεί να φαίνεται οργανωτικός και συντηρητικός ωστόσο ο Παρθένος παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή στο κρεβάτι. Έχει μία έντονη επιθυμία να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και αυτό το επιτυγχάνει μέσω της σεξουαλικής εξερεύνησης. Προσπαθεί να εξειδικεύεται στις τεχνικές του σεξ και είναι ικανός να παρακολουθήσουν έως και σεμινάρια.

Σκορπιός:

Ο Σκορπιός, ως ζώδιο του νερού, παρουσιάζει μία εμμονή που μεταφράζεται σε ακραίο σεξ. Του αρέσει να ξεπερνά τα όρια ωστόσο ζηλεύει πολύ εύκολα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top