Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν την υγεία τους αυτόν τον Χειμώνα!

Αυτά είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν την υγεία τους αυτόν τον Χειμώνα!
Όλοι μας έχουμε ξεκινήσει να προχωράμε σταδιακά στους στόχους που θέσαμε στις αρχές αυτής της χρονιάς. Πώς, όμως, θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτούς τους στόχους αν πρώτα δεν είμαστε γεμάτοι ενέργεια; Αν και για τα περισσότερα από τα ζώδια του κύκλου, οι προβλέψεις δείχνουν πως η υγεία τους δεν θα κλονιστεί από κάποιον απειλητικό εξωτερικό παράγοντα, υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι πιο ευάλωτα και καλό θα ήταν να φροντίσουν λίγο παραπάνω την υγεία τους.

Αυτό θα το κάνουν συμπεριλαμβάνοντας στην ημερήσια διατροφή τους το «θαυματουργό» φακελάκι, το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Winter με υπέροχο άρωμα βανίλιας! Ήξερες πως το πιο βασικό όργανο θωράκισης του ανοσοποιητικού σου συστήματος είναι το έντερο;Το ALTION Winter με τη βοήθεια των προβιοτικών, των φυτικών ινών και της απαραίτητης για τον οργανισμό βιταμίνης C που διαθέτει, καταφέρνει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ανοσοποιητικό σου σύστημα! Ρίχνοντας το περιεχόμενο από ένα φακελάκι σε ένα κυπελάκι γιαούρτι, ένα κρύο ή χλιαρό ποτήρι γάλα, νερό ή χυμό και συνοδεύοντας με αυτό τα γεύματά σου, θα έχεις αποκτήσει έναν δυνατό σύμμαχο για τον οργανισμό σου.Επειδή, όπως λέει και ο σοφός λαός, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», παρακάτω έχουμε σημειώσει τα τρία ζώδια που πρέπει να προμηθευτούν άμεσα το ALTION Winter για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!

Δίδυμος

Τα Διδυμάκια είναι γνωστό πως είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια μέσα στο ζωδιακό κύκλο. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το ανοσοποιητικό τους που σχεδόν κάθε Χειμώνα τους «προδίδει» με κάποιο κρυολόγημα. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ζωδίου, φρόντισε λίγο παραπάνω τη διατροφή σου εμπλουτίζοντας το διαιτολόγιο σου με ωφέλιμες για τον οργανισμό τροφές και επένδυσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις στο να ασκείς καθημερινά το σώμα σου. Επίσης, προσπάθησε να πίνεις όσα περισσότερα υγρά μπορείς, ώστε να παραμένει ο οργανισμός σου ενυδατωμένος. Το νερό είναι η κινητήρια δύναμη που στέλνει ακόμη πιο γρήγορα το αίμα από την καρδιά στα υπόλοιπα όργανα, ενώ μεταφέρει αποτελεσματικά τα θρεπτικά συστατικά του ALTION Winter στα κύτταρα.

Ιχθύς

Εξίσου ευαίσθητοί είναι και οι Ιχθύες σε θέμα υγείας. Είναι ένα ζώδιο έντονα δραστήριο που χρειάζεται πολλή ξεκούραση για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του. Εκτός από το συμπλήρωμα διατροφής ALTION Winter*, η συμβουλή μας είναι να εμπλουτίσει τη διατροφή του με τροφές που έχουν πλούσια αντιοξειδωτική προστασία για να μην βρεθεί «κρεβατωμένος» και να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις καθημερινές του υποχρεώσεις του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί τους πρώτους μήνες του νέου έτους. Ο υπερβολικός φόρτος εργασίας που θα προκύψει, σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή και έναν πιθανό ανθυγιεινό τρόπο ζωής, θα είναι οι βασικές αιτίες που ο οργανισμός τους σταδιακά θα αρχίσει να εξασθενεί. Λαμβάνοντας καθημερινά την ευεργετική βιταμίνη C θα «μπουστάρουν» το ανοσοποιητικό τους, ώστε να αποδίδει ακόμη καλύτερα. Επιπλέον, αν καταφέρουν με κάποιον τρόπο να αποδράσουν έστω για ένα τριήμερο και να αποβάλλουν το ψυχικό στρες που τους καταβάλλει απολαμβάνοντας λίγες στιγμές χαλάρωσης, θα είναι για αυτούς μία ανακούφιση.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Scroll To Top