Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 6 έως 12 Νοεμβρίου 2017.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στον Λέοντα το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου θα έχει αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει θα είναι θερμές και ειλικρινείς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα είναι σωστή η επιλογή σου να προχωρήσεις μαζί του σε σχέση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία θα σας ανοίξει πορεία σταθερής αγάπης, αν στοχεύσεις στον μακροχρόνιο δεσμό θα επιτύχεις.

Σε σχέση. Αρχές της εβδομάδας με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Σκορπιό παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες σου, έντονη έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Στη συνέχεια με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο αρμονία, θαλπωρή και αγάπη θα βρεις δίπλα στο πρόσωπο που αγαπάς, θα ζήσετε ήρεμες στιγμές χωρίς κόντρες και εγωιστικές αντιδράσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αποστασιοποιηθείς, χαλαρά θα αντιμετωπίσεις τα καθημερινά συμβάντα μέσα στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα καταφέρει να ανανεώσει τις διαθέσεις σου, με τη Σελήνη στον Καρκίνο κοινωνική θα είναι η στάση σου, κουβέντα θα πιάσεις με καινούργια πρόσωπα. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ολοκαίνουργια γνωριμία και θα την έχεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα και η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βοηθήσουν να βρεθείς εσύ και ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο, σε προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα καταλαγιάζουν τάσεις ζήλειας, θα καταφέρεις να ελέγξεις την κτητικότητα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ρομαντικό κλίμα θα δημιουργηθεί ανανεώνοντας τα μεταξύ σας αισθήματα. Ανάγκη σου θα είναι να τακτοποιήσεις υποθέσεις και ζητήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία κάτι πολύ ευχάριστο θα ακούσεις απ το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθηση σου θα είναι έντονη. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης. Μέσα στην εβδομάδα θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση. Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Με τη Σελήνη στην Παρθένο συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξη σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου καταφθάνει πρόσωπο που θα σταθμεύσει δίπλα σου για πολλά χρόνια, ενδεχομένως να είναι άτομο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχατε κάποιες επαφές. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για καινούργιες γνωριμίες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα ελκυστικό πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ερωτευτείς, δεν θα αντισταθείς στην έντονη έλξη που θα νιώσεις.

Σε σχέση. Θερμή θα είναι η εβδομάδα σου, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου το ταίρι σου θα σου δείξει την αγάπη που νιώθει για σένα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα υπάρξει μεταξύ σας. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ σας θα υπάρξει σαφήνεια, θα ακουστούν ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια. Σε θέματα που αφορούν δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις η εξέλιξη θα είναι θετική, θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Σκορπιό και τον ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου καταφθάνει νέα γνωριμία, θα εντυπωσιάσεις και θα κατακτήσεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σε ερωτευτεί, οι τολμηρές σου διαθέσεις δεν θα σε αφήσουν να αδιαφορήσεις στην έλξη που θα σου δείξει. Από τυχαίο γεγονός θα προκύψει η γνωριμία, το αμοιβαίο σας ενδιαφέρον θα ανοίξει δίοδο συστηματικών επαφών. Αν στοχεύσεις στον σταθερό δεσμό η κατάληξη δεν θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στο ζώδιο σου, χαλαρή θα είναι η στάση σου, αισθησιακή η διάθεση σου, αυτή τη φορά θα αναζητήσεις ηρεμία, διασκέδαση, και όχι εντάσεις. Στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα πλαίσια της ρουτίνας, αυτό όμως δεν θα σε εμποδίσει θα νιώσεις την ανάγκη να δεθείς με το ταίρι σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία στη σχέση σου θα υπάρξει πίστη, αφοσίωση και αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Σκορπιό και τη Σελήνη στο ζώδιο σου την εικόνα σου θα θελήσεις να βελτιώσεις και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση σου, θα επιμεληθείς το στυλ σου, και όντως θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η κομψότητα σου θα τραβήξει το βλέμμα ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα προσεγγίσεις με επιτυχία.

Σε σχέση. Προσοχή στις υπερβολές και στις σκηνές ζήλειας ή αμφιβολίας, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ενδεχομένως τα λόγια σου να είναι κάπως κοφτερά. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, θα θελήσεις να στηριχτείς στην ουσία των αισθημάτων, θα ξαναβρείς την αυτοσυγκράτηση σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και αρμονία, σου δίνω τη συμβουλή να προτείνεις στο ταίρι σου αυτό που σκέπτεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Ευνοϊκά γεγονότα θα σου φέρει η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα πάρεις την απόφαση να κινηθείς για επανασύνδεση, θα καταφέρεις να κερδίσεις το πρώην ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, θα είναι αρεστό στα γούστα και στις προτιμήσεις σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις άνοιγμα για ξεκίνημα νέας σχέσης, καλό θα είναι να κινηθείς με αποφασιστικότητα και ταχύτητα.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε εφοδιάσει με υπομονή, θα διευρύνει τα όρια της ανεκτικότητας σου, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και αρκετά ρομαντική. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ήρεμα και χαλαρά χωρίς πιέσεις και ανατροπές, στη σχέση σου θα υπάρξει κατανόηση και ισορροπία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία δεν αποκλείεται να ανοίξεις με το ταίρι σου συζητήσεις σχετικά με την επισημοποίηση του δεσμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με διαίσθηση και διορατικότητα θα σε εφοδιάσει ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιο σου. Εσύ που θέλεις να διαγράψεις το παρελθόν σου θα τα καταφέρεις μια χαρά, προμηνύεται καινούργια γνωριμία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις το πρώην ταίρι σου, θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν νόημα και αξία, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα νέας σχέσης μακροχρόνιας πορείας.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσεις θα κλείσει εμπόδια, θα τερματίσει τυχόν δυσκολίες. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, λύνονται επίμαχα ζητήματα. Σε περίπτωση που στοχεύεις στη δέσμευση, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία θα στρώσει έδαφος για δημιουργικές και σοβαρές συζητήσεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα παρθούν αποφάσεις δεσμευτικές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που ψάχνεσαι ερωτικά και αναζητάς νέο ταίρι η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό και ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σου φέρουν καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη της πορείας σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα ερωτευτείς, θα εντυπωσιαστείς, αποκτά η προσωπική σου ζωή συναίσθημα και ουσία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, αξιοποίησε τη γοητεία σου.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη σχέδια και οργανώσεις στρατηγικών κινήσεων. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοήσει να κατανοήσεις με βάση τη λογική και όχι την καχυποψία. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίνονται εξηγήσεις τερματίζουν τυχόν παρεξηγήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου, δείξε στο πρόσωπο που αγαπάς τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι άμεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα ελκυστική και αυθόρμητη θα κάνει τη στάση σου. Η επιμελημένη σου εμφάνιση θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γίνει παραπάνω από κοινός ή απλός θαυμαστής. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σε ερωτευτεί ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα σε πλησιάσει με θερμό τρόπο, στο χέρι σου θα είναι αν θα δώσεις άνοιγμα σχέσης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού!

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και στην συνέχεια στον Λέοντα ανέμελη, αισθησιακή, και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί, θα σου δείξει την αγάπη του χωρίς αμφιβολίες και ανασφάλειες. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία θα ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής πορείας, δεν αποκλείεται στο κλείσιμο της εβδομάδας να δοθούν σοβαρές υποσχέσεις . Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι κοινές, θα υπάρξει σταθερό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Σκορπιό και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσουν να δώσεις τέλος στα παλιά, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου και να βγεις ραντεβού με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Με την Σελήνη στον Λέοντα απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου θα τολμήσεις να ρισκάρεις και να αφεθείς σε νέες περιπέτειες. Στο κλείσιμο του εξαημέρου η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία θα τονώσει την ανάγκη σου για σταθερή σχέση.

Σε σχέση. Αρχές της εβδομάδας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό προσοχή να μην ζηλέψεις το ταίρι σου, πάθος θα εμφανίσεις στις ενέργειες και στα λόγια σου , καλό θα είναι να αποφύγεις τις έντονες σκηνές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στον Λέοντα εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα περάσετε θερμές στιγμές, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία αν υπάρχουν εντάσεις φεύγουν, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Σκορπιό ευνοϊκά γεγονότα θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα είναι στη θέση τους, ποτέ δεν μετατοπίστηκαν, συνεπώς αξίζει να μην τα αφήσετε να πάνε στράφι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο και λίγο αργότερα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία θα κάνεις το βήμα της επανένωσης, πριν κλείσει η εβδομάδα θα στρωθεί έδαφος για σταθερό δεσμό.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ρομαντικές και ιδιαιτέρως θερμές στιγμές θα ζήσεις εσύ και το ταίρι σου. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς τη συναισθηματική κατάσταση του προσώπου που έχεις δίπλα σου, θα κατανοήσεις, θα εμπιστευτείς και θα δώσεις υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ανοίξουν δεσμευτική πορεία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ετοιμάσου να ακούσεις τολμηρή και ευχάριστη πρόταση.

Πηγή: Myastro.gr