Στις 16 Μαΐου, ο Άρης εισέρχεται στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 15 Νοεμβρίου 2018, μια διέλευση που αλλάζει τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε, που ξεκινάμε τα πράγματα, που διεκδικούμε.

Άρης στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Υδροχόο επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις κοινωνικές επαφές και τους μελλοντικούς σου στόχους. Έως τις 15 Νοεμβρίου θα δεις τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται σημαντικά, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα με τα οποία θα μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες, ενώ οι φίλοι σου θα αποτελούν την προτεραιότητά σου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να συμμετέχεις σε κάποια συλλογική δραστηριότητα, σε μια οργάνωση ή να ηγηθείς εσύ μιας ομάδας. Από την άλλη, η περίοδος είναι ιδανική για να σχεδιάσεις ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα σου και να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου, για να εξελιχθείς επαγγελματικά. Γενικά, φαίνεται πως καταφέρνεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους που είχες θέσει, ακόμη και να κάνεις πράξη ένα όνειρο…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την καριέρα σου. Έως τις 15 Νοεμβρίου θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς φαίνεται πως είτε αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα, είτε μια θέση ευθύνης στον χώρο εργασίας σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με ανώτερους, λόγω του ότι σου επιβάλλεται μια αλλαγή που δεν επιθυμείς, κάτι που προκαλεί την δική σου αντίδραση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή που σε χαρακτηρίζει, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όσο άσχημα δείχνουν στην αρχή. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να προάγεις τα σχέδιά σου και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου, λειτουργώντας όσο το δυνατόν με ομαδικό πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια αρκετά ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου. Έως τις 15 Νοεμβρίου, θα παρατηρήσεις μια αύξηση στην εξωστρέφεια και την αισιοδοξία σου και μια διάθεση να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να εφεύρεις ένα καινούριο όραμα, που θα σου χαρίσει ενθουσιασμό. Είναι πιθανό να αρχίσεις να συμμετέχεις σε κάποια οργάνωση ανθρωπιστικού χαρακτήρα ή να θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από νέα πεδία μάθησης και γνώσεων. Ένα μεταπτυχιακό, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια επαγγελματική συνεργασία σε ένα αντικείμενο που αγαπάς, είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια του διαστήματος αυτού. Εκμεταλλεύσου τη διέλευση αυτή, για να προάγεις τα σχέδιά σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για μια σημαντική αλλαγή που έπεται στην καριέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, στο 8ο ηλιακό σου σπίτι, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικά θέματα, αλλά και ότι αφορά στην σεξουαλικότητά σου και σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Έως τις 15 Νοεμβρίου φαίνεται πως σε απασχολούν οφειλές, δανεισμοί, κληρονομιές ή κάποια χρωστούμενα, που τώρα τα διεκδικείς ή τα διεκδικούν από σένα πιο επιτακτικά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η οποία επηρεάζει το κοινό σας ταμείο. Από την άλλη, η λίμπιντο σου ανεβαίνει το διάστημα αυτό και θα θελήσεις να εκφράσεις περισσότερο τη σεξουαλικότητά σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι. Θέματα συμβίωσης σε απασχολούν επίσης έντονα, ενώ αν υπάρχει ένα ανεκπλήρωτο πάθος που ανήκει στο παρελθόν, είναι πιθανό να δεις το πρόσωπο αυτό να επιστρέφει.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, απέναντι από το δικό σου ζώδιο εκκινώντας μια σημαντική περίοδο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, καλό είναι να κρατήσεις όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους την περίοδο αυτή, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, αντιδράσεις ή συμπεριφορές, που θα πυροδοτήσουν εντάσεις με το ταίρι σου. Χρησιμοποίησε τη διέλευση παραγωγικά, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη σχέση σου και οργανώνοντας δραστηριότητες, που την ανανεώνουν. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία, στην οποία θα υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία. Η νέα θέση του Άρη επηρεάζει και τις συναδελφικές σου σχέσεις, οι οποίες ενδέχεται να δεχθούν ανακατατάξεις. Μία νέα συνεργασία που σχεδίαζες, είναι επίσης πιθανό να δρομολογηθεί το διάστημα αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16 Μαΐου επηρεάζει το 6ο ηλιακό σου σπίτι, που αφορά στην εργασία και εν γένει στην καθημερινότητά σου. Οι ρυθμοί της φαίνεται να επιταχύνονται και έως τις 15 Νοεμβρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσθετες ευθύνες στην δουλειά σου που θα περιορίσουν τον προσωπικό σου χρόνο. Από την άλλη, ενδέχεται να πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές στις αρμοδιότητές σου ή σε συναδελφικές σχέσεις που επηρεάζουν και το δικό σου πρόγραμμα. Από την άλλη, θέματα που αφορούν την υγεία σου θα σε απασχολήσουν επίσης τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να ενταχθείς σε ομαδικές δραστηριότητες για να γυμνάσεις το σώμα σου και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.


ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, αγαπητέ Ζυγέ, εκκινώντας ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα για την αισθηματική σου ζωή. Έως τις 15 Νοεμβρίου, η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου θα είναι ανεβασμένες, όπως και η εξωστρέφειά σου. Έντονη σεξουαλικότητα και ανάγκη για ερωτικά παιχνίδια θα χαρακτηρίζουν τις μέρες σου, οι οποίες θα εμπεριέχουν περισσότερο φλερτ και νέες γνωριμίες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα στη σχέση σου αναθερμαίνεται, ενώ αν σχεδιάζετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά γόνιμη. Από την άλλη, η διέλευση αυτή φέρνει θετικές εξελίξεις και σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς αυξάνεται η έμπνευσή σου, έχεις νέες δημιουργικές ιδέες και αναγνωρίζονται τα προσόντα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, στο ηλιακό σου ναδίρ, όπου και θα παραμείνει έως τις 15 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια θέση, που αφορά κυρίως το σπίτι σου και τις οικογενειακές σου σχέσεις, τα οποία έρχονται σε πρώτο πλάνο και παρουσιάζουν εξελίξεις. Ίσως υπάρξουν κάποιες διενέξεις το διάστημα αυτό με κάποιον από τους δύο γονείς σου ή κάποια αλλαγή στη δική τους ζωή, να σε επηρεάσει άμεσα. Από την άλλη, θα θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, ενώ αν σχεδίαζες μια μετακόμιση, τις ημέρες αυτές θα την πραγματοποιήσεις. Ακόμη, το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που αφορούν τις ρίζες σου ή ένα ακίνητο που έχεις στην κατοχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης περνά στον Υδροχόο και στο 3ο ηλιακό σου σπίτι στις 16 Μαΐου, μια διέλευση που αυξάνει σημαντικά τις μετακινήσεις σου και αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείς. Έως τις 15 Νοεμβρίου, οι επαφές, τα ραντεβού και οι συνδιαλλαγές σου αυξάνονται, έχεις περισσότερο τρέξιμο και υποχρεώσεις που απαιτούν να μετακινείσαι περισσότερο. Παράλληλα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν κάποιο ρόλο στην εξέλιξή σου, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται οι σχέσεις σου με αδέρφια και συγγενείς. Από την άλλη, αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς το διάστημα αυτό. Γίνεσαι πιο επιβλητικός στην ομιλία σου και ίσως υπερβολικά ειλικρινής ή εκφράζεις ακραίες ιδέες και απόψεις, που σοκάρουν τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση και το σύστημα αξιών σου. Έως τις 15 Νοεμβρίου πιθανόν να αυξηθούν τα έξοδά σου ή να υπάρξουν εξελίξεις σε κοσμικό επίπεδο, που θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα ανασφάλειας σε σχέση με την οικονομική σου πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιείς μια αγορά που σχεδίαζες ή να προχωράς σε μια επένδυση, της οποίας τα οφέλη θα φανούν μακροπρόθεσμα. Ακόμη, η νέα θέση του Άρη επηρεάζει τις αξίες σου και είναι πιθανό να υπάρξουν γεγονότα, που θα επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σου ή τις ιδέες σου για κάποιους ανθρώπους, κάτι που θα σε οδηγήσει σε μια αναθεώρηση σχετικά με αυτά που αξίζουν στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 16 Μαΐου, φέρνοντας σημαντικά γεγονότα στη ζωή σου. Έως τις 15 Νοεμβρίου κρατάς το τιμόνι και οδηγείς εσύ τις εξελίξεις, τόσο σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων όσο και επαγγελματικών ζητημάτων. Γίνεσαι πιο δραστήριος, διεκδικείς τα θέλω σου και εκφράζεις τις ιδέες σου με θάρρος και πυγμή, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να ενταχθείς σε συλλόγους, να ηγηθείς μιας ομάδας ή να δραστηριοποιήσεις τους γύρω σου για να δουλέψετε μαζί για έναν ομαδικό σκοπό. Στις σχέσεις σου καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να γίνεις υπερβολικά επιβλητικός ή απόλυτος, δημιουργώντας καβγάδες, ή να αποζητάς ακόμα περισσότερη ανεξαρτησία, πληγώνοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου θα κινείται στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, μια θέση που ενδέχεται να σε κάνει λίγο ανήσυχο ή να σου δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση έως τις 15 Νοεμβρίου. Η τάση σου να κρατάς μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι, μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματικές εκρήξεις το επόμενο διάστημα ή έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σου. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι δημιουργικό και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες αυτό το διάστημα, για να εκτονώνεσαι. Από την άλλη, καλό είναι να ακούσεις το ένστικτό σου τις ημέρες αυτές, αναφορικά με κάποια άτομα ή φίλους σου για τους οποίους έχεις αμφιβολίες, ενώ στον χώρο εργασίας σου, πρόσεξε ιδιαίτερα το παρασκήνιο…