Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
20/03/17 - 26/03/17

Κριός


Οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας σε επηρεάζουν θετικά και βρίσκεις την ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα. Η γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί βέβαια, σε πιέζει να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα, όπου οι εξελίξεις και τα γεγονότα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα από το τελευταίο διάστημα. Όλα τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν επιτυχώς, οπότε απερίσπαστος θα μπορέσεις να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα, θέτοντας νέους στόχους και δουλεύοντας σκληρά, ώστε να δείξεις σε όλους τις ικανότητές σου. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, ιδίως στα πιο προσωπικά σου ζητήματα, θα αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και πολλά εμπόδια. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό και με έξυπνους και σωστούς χειρισμούς, να αποφύγεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δείχνουν πλέον να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και η σχέση σου να περνάει σε άλλο επίπεδο. Το πάθος και ο ερωτισμός χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε πολλές όμορφες και ρομαντικές στιγμές και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, και η δική σου σεξουαλικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, φέρνοντας στο δρόμο σου πολλά άτομα γοητευμένα από την αύρα σου. Θα μπεις λοιπόν σε νέες ερωτικές περιπέτειες και αυτό θα σε αναζωογονήσει.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου, θα θέσεις υψηλότερους στόχους απ’ ό,τι συνήθιζες, κυνηγώντας να φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου την Δευτέρα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο που έχεις και να εκμεταλλευτείς κάθε αξιόλογη γνωριμία, προκειμένου να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Θα κοπιάσεις πολύ για να ανταπεξέλθεις στην γενικότερη πίεση και στις πολλές σου υποχρεώσεις. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και καθυστερήσεις, οι οποίες δεν πρέπει να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει και να σε αναγκάσουν να το βάλεις κάτω. Βγαίνοντας νικητής από όλη αυτή τη διαδικασία, προχώρα σε νέα σχέδια, καθώς θα δέχεσαι διαρκώς θετικές επιρροές.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλούν ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου ή και το κοντινό φιλικό σου περίγυρο. Ίσως νιώσεις αρκετά φορτισμένος και πιεσμένος κάποιες στιγμές, αλλά μην απελπίζεσαι. Με τις θετικές επιρροές των πλανητών στο σύνολό τους, θα μπορέσεις να δώσεις σωστές και οριστικές λύσεις και όλα θα τακτοποιηθούν. Στο χώρο της εργασίας σου φαίνεται πως ευνοείσαι περισσότερο από ό,τι τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που σε βοηθάει να κλείσεις οριστικά υποθέσεις που εκκρεμούσαν και σε άγχωναν. Θα γνωρίσεις πολλά αξιόλογα και σημαντικά πρόσωπα, που θα σου ανοίξουν νέες πόρτες και θα καταφέρεις να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Μην αφήσεις καμία δυσκολία να σε πτοήσει, αφού έχεις κάθε πιθανότητα να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό στάδιο. Θα νιώσεις τόσο βαθιά συναισθήματα για το σύντροφό σου, που θα είναι σαν να τον ερωτεύεσαι από την αρχή. Έχεις μια άψογη σχέση και αυτό σε καθιστά ήρεμο και χαρούμενο. Ειδικότερα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που θα σας διασκεδάσουν και θα σας χαλαρώσουν. Το Σαββατοκύριακο θα κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί του, στη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, όσο κι αν είσαι αντίθετος με τις απόψεις του. Φρόντισε τα οικογενειακά ζητήματα να μη σε απορροφήσουν υπέρ του δέοντος.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι απαιτήσεις στο χώρο εργασίας σου θα είναι υψηλές, αλλά με πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου, θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Τώρα θα δείξεις τα ταλέντα σου στους προϊσταμένους σου, οι οποίοι θα εκπλαγούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι προσπάθειές σου. Νέες γνωριμίες θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον της δουλειάς σου, αν φυσικά τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.


Δίδυμοι

Τα νέα δεδομένα σε αναγκάσουν να προβείς σε αλλαγές, ώστε να συντονιστείς. Αυτό θα σε διευκολύνει να προχωρήσεις σχέδια που έμεναν στάσιμα και να φτάσεις έτσι στην επιτυχία. Σε συναισθηματικά θέματα θα υπάρξουν κόντρες και εντάσεις, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι υπέρ σου. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας σού δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα που θα σε χαροποιήσουν, αλλά και να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά, κινούμενος πάντα με γνώμονα τη λογική και το ένστικτό σου, και θα τα καταφέρεις χωρίς άγχος και πίεση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα αναθερμανθεί και θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Θα υπάρχει απόλυτη συνεννόηση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και θα κυριαρχεί η αρμονία και η γαλήνη. Αν είσαι αδέσμευτος, περιποιήσου τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου, για να γίνεις πιο ελκυστικός. Σύντομα θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Καλό θα ήταν να μην κλείσεις νέες συμφωνίες, αλλά και να μην επιχειρήσεις να αλλάξεις τα πράγματα στα επαγγελματικά σου, γιατί δεν έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Βρίσκεσαι σε καλό στάδιο, οπότε κινήσου πιο συντηρητικά, για να μη χάσεις ό,τι έχεις κερδίσει, ενώ και σε συζητήσεις με άτομα του χώρου σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Τα οικονομικά σου περνούν μια αρκετά δύσκολη φάση, καθώς έχεις κάνει πολλά ανοίγματα και δεν είσαι σε θέση να απολαύσεις τα έσοδά σου. Το Σαββατοκύριακο ειδικότερα, φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκρατημένος και να μην κάνεις αχρείαστες αγορές.

Καρκίνος

Τα πράγματα στη ζωή σου θα είναι αρκετά ασταθή και το τοπίο αρκετά περίπλοκο, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό και κυκλοθυμικό. Αγχώνεσαι ιδιαίτερα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγεις χαμένος. Καταφέρνεις όμως να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα που σε πίεζαν κι αυτό είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό. Στα αισθηματικά σου επίσης επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση. Το άλλο σου μισό δυσανασχετεί έντονα για την κατάσταση που επικρατεί αναμεσά σας, οπότε καλό θα ήταν να το βοηθήσεις να χαλαρώσει αρχικά και κατόπιν να βρείτε από κοινού μια χρυσή τομή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας προβλέπεται άκρως θετικό για τα ερωτικά σου. Βέβαια, καλό θα ήταν να μαλακώσεις τη στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου και να μην είσαι τόσο απαιτητικός, διότι έχει κι εκείνος τα δικά του προβλήματα. Ιδιαίτερα προσεκτικός επιβάλλεται να είσαι το Σαββατοκύριακο, καθώς η ανάμειξη τρίτων προσώπων στη σχέση σου θα προκαλέσει καυγάδες και γκρίνιες. Συζήτησε ψύχραιμα με τον άνθρωπό σου, ώστε να βγάλετε μια άκρη, και φροντίστε στο εξής να μη δίνετε σε κανέναν το χώρο να επεμβαίνει και να χαλάει την ηρεμία σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου θα είσαι άκρως πιεσμένος από τα πολλά καθήκοντα που έχεις κληθεί να αναλάβεις. Η ενέργεια όμως και η δημιουργικότητά σου, θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις και να τα βάλεις όλα σε τάξη. Ωστόσο, οι ανώτεροί σου θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα, αλλά με τη βοήθεια συνεργατών που εμπιστεύεσαι, θα ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Οι συναναστροφές ευνοούνται, οπότε άδραξε την ευκαιρία να προσεγγίζεις εκείνα τα άτομα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στο αντικείμενο της δουλειάς σου.

Λέων

Τα πράγματα στη ζωή σου δείχνουν να εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι είχες προγραμματίσει και περίμενες. Φρόντισε να είναι πιο διπλωματική η στάση σου σε συζητήσεις με τους γύρω σου, γιατί μόνο με υποχωρητικότητα θα αποφύγεις τσακωμούς και εντάσεις. Σε γενικές γραμμές όμως, αυτή η εβδομάδα θα είναι καλύτερη από το διάστημα που προηγήθηκε, καθώς το μυαλό σου θα είναι πιο καθαρό και η κρίση σου πολλή σωστή. Αυτό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάθε ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε και σε βασάνιζε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας προβλέπεται άκρως ευνοϊκός, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπεις σε μια περίοδο ηρεμίας και καλής επικοινωνίας με το σύντροφό σου. Η σχέση σου θα γίνει πιο αληθινή και σταθερή. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις σε επαφή με άτομο από το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα από τότε.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι απαιτήσεις στην εργασία σου θα είναι πολλές και υψηλές. Αυτό ορισμένες φορές θα σε αποσυντονίζει και θα χάνεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Επιδίωξε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, ώστε βοηθηθείς και να τα καταφέρεις πιο εύκολα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινείσαι με περισσότερη εγκράτεια και πειθαρχία, για να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αρκετό καιρό και θα σε προβληματίζουν. Ωστόσο, οι γενικότερες εξελίξεις που θα έρθουν παράλληλα με τον κυβερνήτη σου Ερμή που κινείται στον Κριό, σε ευνοούν θετικά σε θέματα ερωτικά και εργασιακά, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και σύντομα θα ανταμειφθείς. Στα οικονομικά σου θα σημειωθεί μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σου, γεγονός που σου δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ορισμένες εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα ήταν καλό να προσέχεις πολύ τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και κυρίως να μην πεις λόγια που δεν εννοείς πραγματικά και που μπορεί να τον πληγώσουν ανεπανόρθωτα. Αν από την άλλη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από αυτή, καθώς έχεις πολλές πιθανότητες αυτή την εβδομάδα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Μη διστάσεις καθόλου να του δείξεις τις προθέσεις σου και τα αισθήματά σου, διότι η τύχη θα είναι με το μέρος σου.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτήν την εβδομάδα θα κάνεις γενναίες προσπάθειες να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου, καθώς και από τις δύο πλευρές τα προβλήματα σε πιέζουν πολύ. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, η περίοδος από εδώ και στο εξής προβλέπεται ιδιαίτερα αισιόδοξη. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο από όσο συνήθιζες, αλλά θα ανταμειφθείς στο έπακρο γι’ αυτό. Η επιπολαιότητα που δείχνεις στη διαχείριση των οικονομικών σου δε σε βοηθάει καθόλου. Βρες εκείνες τις ισορροπίες που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να ορθοποδήσεις.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται άκρως δημιουργική και δραστήρια. Λειτουργώντας πάντα βάσει λογικής και κυρίως αποφεύγοντας ακρότητες, θα καταφέρεις να δώσεις οριστικό τέλος σε ζητήματα που εμπόδιζαν και καθυστερούσαν την πορεία σου προς την επιτυχία. Έτσι, με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα υλοποιήσεις τους στόχους σου. Κράτησε κοντά σου εκείνους που μπορούν και θέλουν να σε στηρίξουν, ενώ με έξυπνους ελιγμούς απαλλάξου από όσους ψάχνουν την ευκαιρία να σου “τη φέρουν”.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα αυτή θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα θετικά σε θέματα αισθηματικού τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου και αφού με ώριμη και ειλικρινή συζήτηση τακτοποιήσεις κάθε πρόβλημα της σχέσης σου, θα περάσεις αξέχαστα και θα ζήσεις στιγμές γεμάτες πάθος. Αν πάλι δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα συνειδητοποιείς ότι έκρινες λάθος. Ξέροντας πια τι θες, θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές και θα παλέψεις να το αποκτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο της εργασίας σου, ενώ μεγάλη βαρύτητα θα δώσεις και σε συζητήσεις που έχεις να κάνεις με άτομα της δουλειάς σου. Με το πέρασμα του χρόνου οι απαιτήσεις θα αυξάνονται, οπότε θα πρέπει να οργανωθείς σωστά, προκειμένου να τα καταφέρεις. Ζητήματα οικονομικής φύσεως θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα στην αρχή, αλλά στην πορεία το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο και θα ξέρεις ακριβώς πώς να τα διαχειριστείς.

Σκορπιός

Οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία, διότι αυτή την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές προβληματικές καταστάσεις, που θα αφορούν είτε προσωπικά είτε εργασιακά ζητήματα. Η αναστάτωση που θα επικρατεί θα είναι μεγάλη κι εσύ θα πρέπει να δίνεις τόσο γρήγορες λύσεις, όσο γρήγορα θα κινούνται και οι εξελίξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σε σχέση με τα οικονομικά σου. Είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό θα ήταν σε όλο αυτό να έχεις κοντά σου άτομα, στα οποία μπορείς να βασιστείς και ξέρεις ότι μπορούν να σου λύσουν τα χέρια σε δύσκολες καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου έχεις την τάση να παριστάνεις ότι όλα είναι τέλεια, αλλά αυτό δεν ωφελεί. Κοίταξε κατάματα τα προβλήματά σου και αντιμετώπισέ τα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου έχουν δημιουργηθεί μεγάλα κενά, αλλά έχεις πλέον πολύ καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση, ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να τα καλύψεις. Σε αυτό δε θα είσαι μόνος σου, καθώς και ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει πολύ να συνεργαστεί μαζί σου και να βάλετε μια τάξη στα πράγματα μεταξύ σας. Όσο κι αν δυσκολευτείς κάποιες στιγμές, μην απογοητεύεσαι και παραιτείσαι, γιατί θα πάνε όλα χαμένα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, γιατί καθετί παλιό σε κρατάει πίσω και σε πληγώνει. Βάλε πλώρη για νέα ξεκινήματα, που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε ενθουσιάσουν.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τα όσα διεκδικείς, ενώ θα έχεις πιο σωστό πρόγραμμα για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Ενδέχεται να πιεστείς αρκετά βέβαια, αλλά μην το βάζεις κάτω για κανένα λόγο, καθώς στο τέλος θα βγεις κερδισμένος. Αντί να επιτρέπεις στις δυσκολίες να σε πτοούν, αξιοποίησέ τες για να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία και να γίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτές. Έχεις κάνει ορισμένες λανθασμένες κινήσεις στις σχέσεις με συναδέλφους σου, και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να επανορθώσεις.

Τοξότης

Οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας αναμένεται να σε ευνοήσουν στη ζωή σου γενικότερα και να σου φέρουν ιδιαίτερη τύχη στα οικονομικά σου ειδικότερα. Ορισμένες δυσκολίες θα εμμένουν παρόλα αυτά, όσο κι αν δέχεσαι θετικές επιρροές και προσπαθείς σκληρά. Το Σαββατοκύριακο το τοπίο θα είναι άκρως μπερδεμένο και περίπλοκο, οπότε καλό θα ήταν να απομονωθείς κάπως και να μην ανοίγεσαι σε συζητήσεις, για να αποφύγεις μπλεξίματα σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Διατήρησε επιφυλακτική στάση και μην παρασύρεσαι σε ακρότητες, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα προσωπικά σου ζητήματα δείχνουν να πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Κατόπιν μιας σύντομης εσωτερικής ανασκόπησης, θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς σε δυσαρεστεί και πρέπει να αλλάξει, τι επιθυμείς να έχεις για να είσαι ικανοποιημένος και θα ξέρεις πλέον και πώς να τα πετύχεις όλα αυτά. Έτσι, η σχέση σου κατόπιν μεγάλης προσπάθειας, θα γίνει ιδανική και χαλαρός πια θα αφιερωθείς στον αγαπημένο σου, εκφράζοντας τα βαθιά σου αισθήματα προς εκείνον με πολλούς τρόπους. Αν είσαι ελεύθερος, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις, καθώς αναμφισβήτητα θα βρεις ανταπόκριση.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου κι αυτό ίσως σε εξαντλήσει ψυχολογικά. Αξιοποίησε όλη σου την ενέργεια και την δημιουργικότητά σου, προκειμένου να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να θέσεις νέους στόχους. Μην ενθουσιάζεσαι όμως και φρόντισε να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να μην ξεφύγεις και χάσεις κάθε έλεγχο. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και δεν έχεις πολλά περιθώρια για περαιτέρω ανοίγματα.

Αιγόκερως

Μέχρι τώρα αισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα μονοπωλούσαν την προσοχή σου και σε άγχωναν πολύ. Τώρα όμως βρίσκεις την ευκαιρία να δώσεις εκείνες τις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. Ορισμένα ζητήματα βέβαια θα παραμείνουν, αλλά δε θα σε ενοχλούν τόσο στο εξής. Τα επαγγελματικά σου επίσης μπαίνουν σε μια φάση ευημερίας, όπου σημειώνεις σημαντική άνοδο. Φρόντισε μόνο να μην είσαι βιαστικός και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι καιρός να σταματήσεις να αεροβατείς, οφείλεις να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται στα προσωπικά σου ζητήματα. Συζήτησε ανοιχτά με τον άνθρωπό σου και πες του τι σε απασχολεί στη σχέση σας και τι έχεις πραγματικά ανάγκη. Έτσι θα ξέρει κι εκείνος πού βαδίζει και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις τη μιζέρια να κυριαρχεί στη ζωή σου. Σύντομα το σκηνικό στα ερωτικά σου θα αλλάξει, καθώς θα έρθει ένα νέο άτομο, που θα σε ενθουσιάσει.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Μπορεί τα επαγγελματικά σου να απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά αυτή την εβδομάδα θα βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για σένα, ώστε να διασκεδάσεις και να αναζωογονηθείς. Θα ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου, διότι καταλαβαίνεις ότι είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζεις την εμφάνιση και την ψυχολογία σου. Μπορεί να κάνεις πλέον πιο αργά βήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πλησιάζεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε αγχώνουν, οπότε καλό θα ήταν να κάνεις ό,τι μπορείς, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Είσαι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την πορεία των αισθηματικών, αλλά και των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, δεν σε ευνοεί καθόλου σε κανέναν από αυτούς τους τομείς, γεγονός εξαιρετικά δυσάρεστο για εσένα. Βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές πιο χαλαρές και θετικές, όπου θα βρεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια από τα προβλήματά σου. Στα ερωτικά σου, κάποια δυσκολία που αντιμετωπίζεις δείχνει να παίρνει άλλη τροπή, πιο θετική για σένα και καλά θα κάνεις να το ευχαριστηθείς όσο κρατήσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και δίνεις πλέον περισσότερη βάση στα προσωπικά σου ζητήματα. Θα κάνεις ορισμένες συζητήσεις με το σύντροφό σου για καίρια ζητήματα της σχέσης σας και θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά και τα λόγια σου, για να μην έρθετε σε ρήξη. Γίνε πιο διαλλακτικός και διπλωμάτης, και όλα θα γίνουν. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και αλλάξεις εσύ τα πράγματα στα ερωτικά σου, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Καλό θα ήταν να κινείσαι απόλυτα συντηρητικά και προσγειωμένα στα επαγγελματικά σου. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις, όσο δελεαστικές και αν είναι, καθώς μπορεί έχουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που υπολόγιζες. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς, αφού νέα έξοδα αναμένεται να προκύψουν.

Ιχθείς

Οι θετικές επιρροές των πλανητών, σε συνδυασμό με την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου, καθιστούν την εβδομάδα άκρως εποικοδομητική. Νέες εξελίξεις θα λάβουν χώρα, από τις οποίες έχεις πολλά να αποκομίσεις αν κινηθείς σωστά και έξυπνα. Επίσης, πολλές προτάσεις θα παρουσιαστούν, αλλά φρόντισε να μελετήσεις κάθε παράμετρό τους πριν τις αποδεχτείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης στον Ταύρο και αυτήν την εβδομάδα θα σε ευνοήσει στα ερωτικά σου κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου και να μπεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, τα πράγματα στα ερωτικά σου θα αλλάξουν ως δια μαγείας και μια νέα γνωριμία θα γεμίσει τη ζωή σου με χρώμα και πολλές όμορφες στιγμές. Αφέσου σε αυτό που θα ζήσεις, απόλαυσέ το στο έπακρο και μη σκέφτεσαι τίποτα που θα σου χαλάσει τη διάθεση.


Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ η περίοδος αυτή ενδείκνυται για επανεξέταση των δεδομένων και αλλαγές, απαραίτητες για να βελτιώσεις ό,τι σε δυσαρεστεί. Οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρες και συμφέρουσες, αρκεί να είσαι σίγουρος για τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, δε βρίσκεσαι ακόμη σε φάση που μπορείς να κινείσαι άνετα. Είσαι ιδιαίτερα ζορισμένος και δεν μπορείς να κάνεις εκείνες τις αγορές που καιρό επιθυμείς. Φρόντισε να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να είσαι οργανωμένος και να ξέρεις που βαδίζεις. Έτσι, με οργάνωση και πειθαρχία θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις.


Πηγή: Myastro.gr
Scroll To Top