02/12 – 08/12
Γενικά
Η εβδομάδα σας βοηθάει αρκετά καθώς η θετική όψη μεταξύ του Κρόνου και του Δία στο σύνολο της -και όχι μόνο-, ακόμη και αν παραμένει «ανοιχτή» προς το παρόν, θα σας δώσει μια καλή διάθεση. Επίσης θα βρείτε πόρτες ανοιχτές για να πραγματώσετε τυχόν, υποθέσεις που σας αφορούν. Αξιοποιήστε παράλληλα την νέα Σελήνη της Τρίτης για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας και να αισθανθείτε καλά μαζί του. Ενώ από την Πέμπτη, ορίστε νέους τρόπους για να βλέπετε τα πράγματα, χωρίς σαφώς να ξεγελάσετε τον εαυτό σας με ωραιοποιήσεις καταστάσεων. Και προς το Σαββατοκύριακο, συναναστραφείτε μόνον «όπου» εγκρίνετε οι ίδιοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας φτιάχνουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας, όμως θα απαιτηθεί να φανείτε συνεπείς -κυρίως απέναντι στον εαυτό σας-, τόσο κατά την νέα Σελήνη της Τρίτης, όσο και κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας, ανά ημέρες. Για παράδειγμα την Τετάρτη ή το Σάββατο. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα χρειαστεί να μην παρασυρθείτε από κακές συνήθειες ή από ανθρώπους που σας παρασύρουν σε αυτές. Από το Σάββατο δε, αν επιθυμείτε την αγάπη και όχι απλώς τα «παράγωγα» της, πάρτε σοβαρά κάθε δική σας κίνηση, όπως και των ανθρώπων που σας περιβάλλουν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι πρώτες ημέρες θα σας ωφελήσουν όμως διαχωρίστε τα οικονομικά οφέλη από την καλή φήμη, και αν τυχόν τα επιθυμείτε και τα δυο, ήδη από την Τετάρτη, φροντίστε να τα υποστηρίξετε στον ίδιο βαθμό. Αν όχι, από την Πέμπτη δεν αποκλείεται να πάρετε λάθος αποφάσεις. Ενώ από το Σάββατο, να διαπιστώσετε πως υπάρχουν κι εκείνοι, που είναι αποφασισμένοι να σας διαβάλλουν.