27-01-14 – 02-02-14

Αυτήν την εβδομάδα θα θελήσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που έχεις κατά νου, φίλε Αιγόκερε. Ωστόσο, μέχρι την Παρασκευή που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα για εσένα και τα αποτελέσματα των κινήσεων σου αμφίβολα. Από εκεί και μετά όμως, αρκετές προκλήσεις που θα έχεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, θα αναδείξουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και θα σου φέρουν τις εξελίξεις που ζητάς.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα, που θα φέρουν τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μίλα ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να διαιωνίζεις κάποιες καταστάσεις, που σε στεναχωρούν. Οι αδέσμευτοι, θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περνάτε καλά… φλερτάροντας. Μέχρι εκεί!

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Θα χρειαστεί να ελέγξεις τα νεύρα σου στα επαγγελματικά σου, εσύ που είσαι Αιγόκερως. Απόφυγε να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Οργάνωσε προσεκτικά το κάθε σου βήμα, κινήσου έξυπνα και τότε θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα, θα ευνοηθούν. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά αν είσαι προσεχτικός, μπορείς εύκολα να τα ξεπεράσεις.