10-02-14 – 16-02-14

Tην εβδομάδα αυτή θα συμβούν πολλές καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις που θα περιορίσουν τον δυναμισμό σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, μέχρι την Πέμπτη στους Ιχθείς και από εκεί και μετά στον Υδροχόο, φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψεις με μερικές αντιξοότητες που θα σε φέρει αντιμέτωπο, ωστόσο στο τέλος έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Η καλή διάθεση που θα σου προσφέρει η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με την πείρα σου, μπορούν να παίξουν καίριο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό σου τομέα. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να μην σε καλύψει εντελώς, αλλά θα σε βοηθήσει να σηκώσεις το βάρος των οικονομικών σου υποχρεώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να σε συντροφεύει και αυτήν την εβδομάδα, η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς, θα σου προσφέρει την ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτός να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς τον σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι μόνος σου, θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο σε κάποια έξοδο που θα κάνεις το Σαββατοκύριακο, κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα στον «φλογερό» Λέοντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Αιγόκερως, θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις, που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις