30/09 – 06/10
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας προειδοποιήσει για καταστάσεις που μπορούν να αποδειχθούν επιβλαβείς για την καθημερινότητα σας. Καθώς όμως ο Πλούτωνας, αλλά και ο «θεραπευτής» Χείρωνας, σχηματίζουν θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο, το δικαίωμα σας να προστατευτείτε, θα εξαρτηθεί καθαρά από την επιλογή σας να φερθείτε με σύνεση, και κυρίως οργανωμένα. Καθώς δε όσο προχωράει η εβδομάδα, ο Ουρανός θα σας «εναντιώνεται» μέσω του Κρόνου, έχει έρθει πλέον καιρός να βάλετε μια τάξη, ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να πάρετε μαζί σας προς το αύριο, και αυτά που είτε θα μείνουν πίσω, είτε θα πρέπει να αλλάξουν ώστε να σας «ακολουθήσουν»…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, επομένως ιδιαίτερα οι ελεύθεροι, αξιολογήστε και «επιτεθείτε». Ο έρωτας εξάλλου, είναι σαν τον πόλεμο. Δεν λένε; Όσο όμως η εβδομάδα θα προχωράει, ιδιαιτέρως οι δεσμευμένοι πλέον, προσέξτε να κάνετε κινήσεις με λεπτότητα. Είναι ανάγκη να διατηρήσετε τις ισορροπίες με τον σύντροφο σας, καθώς η σχέση σας, θα εμφανίσει στοιχεία τα οποία θα πρέπει να διορθωθούν ή να μείνουν πίσω. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, ίσως να μείνει πίσω η ίδια η σχέση σας. Κυρίως, τις ημέρες πριν από την νέα Σελήνη του Σαββάτου.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Δοκιμάστε να εισαγάγετε στο πρόγραμμα σας, περισσότερο ευέλικτες κινήσεις και αν πάλι έχετε ήδη κάποιες κατά νου, εξετάστε την ακρίβεια με την οποία μπορείτε να τις εφαρμόσετε. Επίσης, ελάτε σε συνεννόηση με συνεργάτες ή συναδέλφους, καθώς η νέα Σελήνη, θα σας δείξει έστω και με λίγο τραχύ τρόπο, την οδό που οφείλετε να ακολουθήσετε.