25/11 – 01/12
Γενικά
Την Δευτέρα και την Τρίτη, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής πρόκειται να σας φέρει σε δύσκολη θέση λίγο, κυρίως επειδή θα προσπαθήσει να σας συγκεκριμενοποιήσει καταστάσεις, ενώ εσείς θα το αποφεύγετε. Αν πάλι έχετε κατανοήσει την ανάγκη, καλύτερα δεν μπορεί να γίνει. Από την Πέμπτη και έπειτα, προσέξτε μην τυχόν ενώ έχετε καλή πρόθεση δεν βρίσκετε ανταπόκριση σε θέματα συναισθηματικής επικοινωνίας περισσότερο. Από την ίδια ημέρα και έως το Σάββατο, κρατήστε χαμηλά τους τόνους και μην «κομπάσετε» διότι μπορεί να το πληρώσετε, ενώ όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να μην εμπιστευτείτε απλώς επειδή σας το ζήτησαν. Διασταυρώστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας ή που θα σοβαρέψουν ή που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, καθώς ο Κρόνος θα στριμώξει καταστάσεις για χάρη σας από την Δευτέρα, όμως αν δεν είστε έτοιμοι, μπορεί να στριμωχτείτε και οι ίδιοι. Έτσι μετά τα μέσα της εβδομάδας, ίσως και να διαπιστώσετε πως εσείς ναι μεν, καλά τα υπολογίσατε, «υπολογίσατε όμως χωρίς τον ξενοδόχο», που λένε. Δώστε επίσης σημασία στην Κυριακή, καθώς ο Πλούτωνας μπορεί να κάνει την ημέρα, νύχτα και το ανάποδο, για να πάρετε μπροστά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε ήδη από την αρχή της εβδομάδας μήπως τυχόν πρέπει να πάρετε αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει. Ειδάλλως, αν διαπιστώνετε πως πράγματι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αφήστε την διαίσθηση σας να εργαστεί. Έχει πολλά να μοιραστεί μαζί σας, και αυτό θα το καταλάβετε προς την Κυριακή. Δώστε μεγάλη σημασία από την Πέμπτη, καθώς στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, εσάς ο Δίας σας υποστηρίζει. Ποιος όμως συγκρατεί, μια «θυμωμένη» Αφροδίτη…