20-01-14 – 26-01-14

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτήν την εβδομάδα αναθεώρησε λίγο την στάση σου απέναντι στη ζωή σου και τα γεγονότα, για να ξεφύγεις από την συναισθηματική φόρτιση που θα σου προσδώσει το πλανητικό σκηνικό. Μην παρασύρεσαι από απαισιόδοξες και καταθλιπτικές τάσεις. Φρόντισε να δεις από μία άλλη σκοπιά όλα όσα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή και να τα αξιολογήσεις αναλόγως και «δικαίως». Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν αλλαγές, που αν μελετήσεις καλά, μπορούν να σου χαρίσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, φέρσου με κατανόηση και τρυφερότητα στη σχέση σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και παραμέρισε για λίγο την κτητικότητα και την ανασφάλεια σου, ώστε να συμμεριστείς και τις ανάγκες των άλλων. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα βιώσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης και μελαγχολίας. Δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και μην απογοητεύεστε. Διορθώστε αυτά που μπορείτε και θα δείτε ότι όλα σιγά-σιγά θα πάρουν τον δρόμο τους και εσείς θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα έχεις πολλές νέες ευκαιρίες και προτάσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψει κάτι πολύ αξιόλογο. Δεν αποκλείεται όμως αυτή σου η πρόοδος να προκαλέσει τον ανταγωνισμό των συναδέλφων σου και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Χειρίσου αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση, προκειμένου να μην έρθεις σε ρήξεις. Απόφυγε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείς σε σημαντικές κινήσεις σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα.