10-02-14 – 16-02-14

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, που κινείται ήδη ανάδρομα στους Ιχθείς, από την Πέμπτη και μετά μετακινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που θα σε φέρει σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση. Το μυαλό σου θα κάνει διάφορες τρελές σκέψεις και θα οραματίζεται ανεκπλήρωτες επιθυμίες, ενώ ταυτόχρονα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ζώδιο του Λέοντα, θα σου δέσει τα χέρια και θα σου κολλήσει τα πόδια στο πάτωμα, καθιστώντας σε ανίκανο να κάνεις το οτιδήποτε. Οι αρνητικές όψεις του πλανητικού σκηνικού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεν θα σου αφήσουν περιθώριο ηρεμίας, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Αν μπορέσεις να καταφέρεις να κρατήσεις μια απόσταση και από τα δύο θα ήταν ότι καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούργιες συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου, που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;