30/09 – 06/10
Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, έχει πλέον αγγίξει τις πρώτες μοίρες του ζωδίου του Σκορπιού. Καθώς όμως, ο Σκορπιός δεν στέκεται και τόσο φιλικά απέναντι σας, τουλάχιστον όσον αφορά τις επικοινωνίες σας φροντίστε να είστε συνεπείς, μετρημένοι και ολιγόλογοι. Αυτό, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε το κύρος σας, και επίσης να αξιολογείτε οι ίδιοι με πιο καθαρό «μυαλό». Όσο οι ημέρες προχωρούν, διατηρείστε χαμηλά τους τόνους στην καθημερινότητα σας, και επιτρέψτε στις όψεις που κυριαρχούν, να σας ωφελήσουν, ακόμη και ερήμην σας. Δεν είναι ανάγκη να ανακατεύεστε παντού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα σας δώσουν το δικαίωμα να δημιουργήσετε όμορφη ατμόσφαιρα, όμως φροντίστε να διατηρήσετε το μέτρο, καθώς οι άλλοι περιμένουν από εσάς, κάτι περισσότερο από τόσο. Έτσι, καθώς η εβδομάδα θα κυλάει, ειδικά οι ελεύθεροι, αποφύγετε να δηλώσετε αυτά που σκοπεύετε να κάνετε. Αντιθέτως, κάντε τα επιτόπου. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι δώστε σημασία στην νέα Σελήνη του Σαββάτου, και αξιολογήστε τις καταστάσεις, καθώς και το Σάββατο αλλά και η Κυριακή, σκοπεύουν να ζητήσουν λόγο, από εκείνους που δεν εννοούν όσα λένε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην κρίνετε τις συνεργασίες σας από αυτό που καταφέρνετε να δείτε από απόσταση. Ήδη από την αρχή της εβδομάδας, συγκεντρωθείτε ως επαγγελματική ομάδα, και συγκρίνετε επί της ουσίας, αποτελέσματα και επιτυχίες του προηγουμένου καιρού. Ο σκοπός βεβαίως, δεν είναι ανταγωνιστικός. Κάθε άλλο. Μέσα από μια τέτοια διαδικασία, αναγνωρίστε την ευκαιρία να μάθετε ο ένας συνεργάτης από τον άλλο. Προσοχή μόνον στην νέα Σελήνη, καθώς μπορεί να θέσει εκτός ομάδας, εκείνους που αρνούνται να σκεφτούν συλλογικά.