22/07 – 28/07
Γενικά
Ο κυβερνήτης σας επιτέλους γύρισε σε ευθύδρομη πορεία και μπαίνουμε και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Όσο να το λέει κανείς βέβαια, καθώς οι όψεις που σχηματίζει μέσα στην εβδομάδα, θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες. Γεγονός που σημαίνει, πως μέσα στην αναδρομή δημιουργήθηκαν δυσαρμονίες που πλέον πρέπει να ρυθμιστούν εκ νέου. Δευτέρα και Τρίτη συντονιστείτε με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, όμως αποφύγετε τις συναισθηματικές μεταβολές. Η Τετάρτη είναι ιδιαίτερα «εριστική» όμως Πέμπτη και Παρασκευή, ο κυβερνήτης σας θα βρίσκεται σε πολλή καλή θέση μέσα στον χάρτη και θα σας επιτρέψει να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας σαφώς βελτιώνονται, πρώτα όμως θα αποδείξετε όσα έχετε πει. Επίσης θα διασταυρώσετε όσα έχουν πει οι άλλοι σε εσάς. Έτσι, Δευτέρα που έχει Πανσέληνο, αλλά και Τρίτη, διορθώστε τα «κακώς κείμενα» και αναζητήστε καλύτερες προοπτικές. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι. Σας έρχεται μια νέα και διαφορετική πραγματικότητα. Η Τετάρτη θα είναι αρκετά έντονη, όμως η Πέμπτη θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τα, της καρδιάς σας, και αν προσπεράσετε την παραξενιά του Σαββάτου, η Κυριακή θα σας επανατοποθετήσει σε σχέση με την αγάπη, έστω και κάπως αμήχανα για εσάς. Για καλό είναι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Δευτέρα που έχει και Πανσέληνο, φανείτε προσεκτικοί. Ίσως σας απαιτηθούν χωρίς να χρωστάτε. Επίσης, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς, περισσεύουν. Την Τρίτη και την Τετάρτη αποφύγετε να φανείτε εύπιστοι, γιατί θα πληρώσετε κυριολεκτικώς ακριβά. Η Πέμπτη είναι άριστη ημέρα για να εκτονώσετε πιέσεις, και από Παρασκευή, φερθείτε συντηρητικά, όχι προκλητικά. Την Κυριακή, δοκιμάστε να μετρήσετε τα υπόλοιπα σας, όμως μην το πάρετε και κατάκαρδα αν δεν είναι όσα περιμένετε…Περιμένετε ακόμη λίγο!