20-01-14 – 26-01-14

Αυτήν την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ. Το να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου, σε συνδυασμό με μία λεπτομερή ανάλυση, θα σε οδηγήσει σε επιτυχημένες αποφάσεις. Ωστόσο, απόφυγε να βγάλεις προς τα έξω τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και πρόσεξε να μην αποκαλύψεις τις προθέσεις και τις κινήσεις που σκοπεύεις να κάνεις, σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Βοήθεια και υποστήριξη στις καθημερινές σου προσπάθειες και το μόχθο σου, θα υπάρξει από τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, θα αρχίσει να ομορφαίνει αισθητά η ζωή σου λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς. Όσο για τους δεσμευμένους του ζωδίου, θα περάσετε μία πολύ όμορφη και ευχάριστη εβδομάδα και θα έρθετε πολύ κοντά στον σύντροφό σας. Με τις θετικές όψεις των πλανητών στο ξεκίνημα της εβδομάδας, το πάθος και ο έρωτας πρωτοστατεί και σας φτιάχνει την διάθεση. Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Ζυγέ, στον εργασιακό σου χώρο εστίασε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελέτησε καλά τα δεδομένα, προτού κάνεις επαγγελματικές κινήσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σου και θα πρέπει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Κάποια επαγγελματικά σου σχέδια απαιτούν από εσένα μία πιο σοβαρή και επίμονη διερεύνηση. Όσο για τα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος, καθώς φαίνεται πως θα σε διακατέχει μια τάση άσκοπης σπατάλης.