27-01-14 – 02-02-14

Με θετική ένταση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις όσες καταστάσεις δεν σε ευχαριστούν, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις ευκαιρίες για να το πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν, και πάρε τα ηνία στα χέρια σου, με μεγαλύτερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η εποχή είναι κατάλληλη για να δημιουργήσεις τις βάσεις για την πολυπόθητη σταθερότητα στη ζωή σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Σκέψου με μεγάλη προσοχή, πριν τις ανακοινώσεις στον σύντροφό σου και μην παρασυρθείς από στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι, να ξέρετε πως τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και περάστε καλά. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, που από την Παρασκευή και μετά επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σας επηρεάζει θετικά και οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε αυξάνονται σημαντικά.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις. Προσπάθησε τα οικονομικά σου να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Απόφυγε σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.