10-02-14 – 16-02-14

Απαιτείται πειθαρχία και προσοχή στις σχέσεις σου αυτήν την εβδομάδα, με τις δυσαρμονικές πλανητικές όψεις που θα επικρατήσουν στον έναστρο ουρανό. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή (από την Πέμπτη και μετά θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου) σου είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργείς καινούργιες σχέσεις και προσπαθείς να σώσεις από τη φθορά αυτές που υπάρχουν, κάνοντας υπομονή όταν σε προβληματίζουν. Το ίδιο πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις και τώρα! Δώσε έμφαση στις προσωπικές και συγγενικές σου σχέσεις και μην τις αφήσεις να αναλωθούν στο πέρασμα του χρόνου. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, χρειάζεται να επιδείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία, για να μην βάλεις σε κίνδυνο και τα επαγγελματικά σου, που εξωγενείς παράγοντες θα τα επηρεάσουν δραματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Άλλαξε τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στον σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα μαζί, γιατί διαφορετικά σε κάποια άλλη χρονική στιγμή θα σε πληρώσει και αυτός με το ίδιο νόμισμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, και η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι Ζυγός, η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη, αλλά δυστυχώς υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που σου ρίχνουν την ψυχολογία και σε επηρεάζουν αρνητικά. Αυτές τις μέρες πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις και, αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.