30/09 – 06/10
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει κάπως αποδιοργανωμένους, καθώς η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε δύσκολες μοίρες μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού. Καθώς παράλληλα, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, ο Ήλιος θα βάλλει εναντίον της, καλό θα είναι να μείνετε κάπως πιο αποστασιοποιημένοι, και να μην δοκιμάσετε να γίνετε η «ψυχή του πάρτυ». Η εξάντληση, θα είναι το κύριο στοιχείο που θα αποκομίσετε. Φροντίστε τον εαυτό σας, ιδιαιτέρως κατά την νέα Σελήνη του Σαββάτου, η οποία γίνεται μέσα στο ζώδιο σας, και σε δύσκολη όψη με την κυβερνήτη σας. Ας είστε εκείνοι που θα παρατηρούν απλώς τους άλλους, ενώ εκείνοι θα προσπαθούν να επιφέρουν ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν δείχνει να έχει και μεγάλη όρεξη να σας πιάσει κουβέντα αυτήν την εβδομάδα, έτσι καλό θα είναι να μην αφεθείτε σε ουτοπίες που μπορεί να σας εξαντλήσουν, τουλάχιστον συναισθηματικά. Αντιθέτως, ειδικά οι ελεύθεροι, κρατήστε απόσταση από τυχάρπαστες εκδοχές, και περιμένετε για κάτι καλύτερο. Ήδη από τις πρώτες ημέρες αλλά και κατά τα μέσα της εβδομάδας, ίσως διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας, περισσότερο σας μαθαίνουν μυστικά, παρά επιφέρουν αποτελέσματα. Όταν δε, γίνει η νέα Σελήνη μέσα στο ζώδιο σας, -το Σάββατο-, φροντίστε να μην έχετε εμπιστευτεί λάθος ανθρώπους. Στο χέρι σας είναι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, κινηθείτε με φειδώ αυτήν την εβδομάδα, καθώς προειδοποιήσεις της προηγούμενης, ίσως έρθουν να διεκδικήσουν αποτελέσματα που δεν προνοήσατε να αποφύγετε. Έτσι, στο σύνολο της εβδομάδας, αλλά και προς το Σαββατοκύριακο, κρατήστε τους τόνους χαμηλά και παράλληλα, παραδώστε τα ταμεία σας σε όσο το δυνατόν, πιο έμπιστα χέρια