02/12 – 08/12
Γενικά
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης και ο «μοντέρνος», διαφωνούν στο σύνολο της εβδομάδας και όχι μόνο, για το αν πρέπει να σας εμπιστευτούν την έμπνευση τους, την ιδεαλιστική τους τάση. Αν δεν επέμβετε κι εσείς θετικά, μάλλον θα παρασυρθείτε σε χαμηλότερης αξίας πράγματα, όπως τα έξοδα της καθημερινότητας για παράδειγμα, κινδυνεύοντας να χάσετε το μεγαλείο της ζωής, πίσω από την κουρτίνα των φαινομένων. Προσέξτε συγκεκριμένα από την Τρίτη, καθώς ο Ερμής από τον Τοξότη πλέον, μπορεί να σας ξεγελάσει και να νομίζετε πως ευνοείστε, όμως να έχετε εγκαταλείψει πολλά πράγματα στην μοίρα τους. Στο χέρι σας είναι να βάλετε τάξη. Κάντε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σας κι αν είναι που πρέπει να βάλετε τάξη. Καθώς δεν σημαίνει πως κάθε φορά που πάνε ή δεν πάνε καλά, θα εγκαταλείπετε εντελώς το προσωπικό σας μέλλον. Έτσι, αξιοποιήστε την νέα Σελήνη της Τρίτης ώστε να αξιολογήσετε τους ερωτικούς δρόμους που σας ανοίγονται. Και από το Σάββατο που ο Άρης περνάει στον Ζυγό, ειδικά οι άνδρες Ιχθείς, καθίστε φρόνημα και μην σας μπαίνουν ιδέες. Ξέρετε εσείς τι εννοούμε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η Τρίτη μπορεί να σας οδηγήσει ξεκάθαρα προς μια νέα οπτική, όμως προσέξτε, καθώς η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη δεν είναι και ότι πιο θετικό για μια συγκροτημένη σκέψη. Κάντε σχέδια, όμως μην τα βάλετε άμεσα σε εφαρμογή. Δώστε επίσης μεγάλη σημασία στην είσοδο του Άρη στον Ζυγό, καθώς  όχι έμπιστοι συνεργάτες, μάλλον έχει έρθει η ώρα να δράσουν. Δεν λέμε πως θα έχουν την ικανότητα, αν όμως διαθέτουν την πρόθεση, έχει έρθει και ο καιρός να την εκδηλώσουν.