27-01-14 – 02-02-14

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να ακολουθήσεις μία συντηρητική στάση και πολιτική απέναντι στα γεγονότα, φίλε Ιχθύ. Ο συμβατικός και χωρίς ακραίες θέσεις τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων, είναι ο ασφαλέστερος αυτήν την περίοδο για εσένα. Μην αναλάβεις κανένα ρίσκο και, αν πρέπει να επενδύσεις, να το κάνεις μόνο σε σταθερές και δοκιμασμένες αξίες, είτε συναισθηματικές είτε υλικές. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, ευνοούνται γνωριμίες και κοινωνικές επαφές.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, παρά να αφήσεις τις ημέρες να περάσουν ήρεμα και χαλαρά. Άσε τα ξεκαθαρίσματα για άλλες μέρες, που οι πλανήτες θα είναι ευνοϊκοί για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να ακούσεις τις συμβουλές τους. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να βγεις έξω και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές. Οι γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, αλλά δεν υπόσχονται συνέχεια. Έχε το νου σου.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Πολλά θα είναι τα μπερδέματα που θα έχεις στην εργασία σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα επηρεάσουν πάρα πολύ τη ψυχολογία σου και θα σε ταράξουν. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνεπής. Απόφυγε μέσα στην εβδομάδα να κάνεις ανούσια έξοδά πάνω στον ενθουσιασμό σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.