03-02-14 – 09-02-14

Αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, η ενέργεια σου θα επικεντρωθεί στο να κάνεις νέα σχέδια, είτε στην εργασία είτε στη σχέση σου. Πάρα πολύ παραγωγικές θα είναι αυτές οι μέρες, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου. Ό,τι σπείρεις τώρα, θα αποδώσει καρπούς στο άμεσο μέλλον. Οι ανώτεροι σου θα εντυπωσιαστούν από τη σκληρή εργασία σου και γενικά είναι καλή στιγμή για να δημιουργήσεις θετικές εντυπώσεις στους άλλους. Θα υπάρξει ανάπτυξη στην εργασία σου, αν εστιάσεις την ενέργειά σου προς τη σωστή κατεύθυνση, για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάγκη που έχεις τώρα να επαναφορτίσεις τον εαυτό σου, θα φέρει εσωτερική αρμονία. Από εκεί και μετά, απόφυγε κάθε θέμα που μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, ήρθε ο καιρός να εκφραστείς μέσα από πράξεις και λόγια στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να διατηρήσεις θετική προσέγγιση απέναντι στους άλλους και να είσαι φιλικός μαζί τους, γιατί οποιαδήποτε φιλονικία μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Κάποια εσωτερική ανησυχία που θα έχεις, μπορεί να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Προσπάθησε να είσαι υπομονετικός και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα. Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, υπάρχουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να λύσεις αυτήν την εβδομάδα σχετικά με τα επαγγελματικά σου, δεδομένου ότι υπάρχουν δυσκολίες, που δημιουργούν οι ανταγωνιστές σου. Από την Πέμπτη και μετά, πρόσεχε τις συμφωνίες που θα συνάψεις, ιδιαίτερα τις οικονομικές, γιατί κάποια άτομα από το ευρύ επαγγελματικό σου περιβάλλον, διοχετεύουν ψεύτικες πληροφορίες, για να σε παραπλανήσουν.