10-02-14 – 16-02-14

Οι δυσαρμονικές όψεις αυτής της εβδομάδας θα εντείνουν το άγχος σου για τα καθημερινά θέματα που σε απασχολούν. Χρειάζεται να επιδείξεις ηρεμία και διπλωματικότητα, ώστε να μην κινδυνέψουν οι σταθερές σχέσεις της ζωής σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου μέχρι την Πέμπτη, που θα μετακινηθεί στον Υδροχόο, απομακρύνσου από τα προβλήματα που είχες στο παρελθόν, για να μην μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σου κάνουν κακό. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα, μην προσπαθήσεις να βρεις ποιος και τι φταίει, αλλά προσπάθησε να ανακαλύψεις τη ρίζα του κακού και να την αποκόψεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βγεις “καθαρός” από αυτήν την δοκιμασία και να μην διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου. Η ανασφάλεια που πιθανόν να σε κυριεύσει είναι προσωρινή, γι’ αυτό μην αναλωθείς στην αναζήτηση τρόπων για την κάλυψη της. Εκμεταλλεύσου πιο δημιουργικά το χρόνο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, να εκμεταλλευτείς τις χάρες της, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Και εσύ που κοιμάσαι με τη… μοναξιά, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που θέλεις; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια, που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να επαναπροσδιορίσεις λίγο τα επόμενα βήματα σου και να ανακαλύψεις εναλλακτικές μεθόδους πραγμάτωσης των στόχων σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους.