25/11 – 01/12
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας υποστηρίξει τρόπον τινά, και συγκεκριμένα θα σας πει εκείνα που αρνήθηκαν να σας αποκαλύψουν, άνθρωποι που εμπιστευτήκατε πως θα το κάνουν. Προσέξτε μόνον, μήπως το έκαναν για να σας προστατεύσουν. Από την Πέμπτη, ο Δίας μέσα από το ζώδιο σας, εμπλέκεται με την Αφροδίτη σε μια όψη που θα μπορούσε να θεωρηθεί και θετική ακόμη, αν η Αφροδίτη δεν βρισκόταν στον Αιγόκερω. Επί της παρούσης λοιπόν, αποφύγετε συναισθηματικές κόντρες, αλλά και να υποστηρίξετε άτομα, που πραγματικά δεν το αξίζουν. Ιδιαιτέρως την Παρασκευή, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και οι ανούσιες αυτοθυσίες, απαγορεύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας θα εμφανίσουν ποικιλία αυτήν την εβδομάδα, επομένως μην απορήσετε αν την μια ημέρα πάτε καλά, ενώ την άλλη όχι τόσο. Οι πρώτες ημέρες θα σας δείξουν την «στενή οδό» της Αρετής, και εσείς ως άλλος Ηρακλής, θα κληθείτε να την βαδίσετε. Από τα μέσα όμως και ύστερα, αφήστε τους ρυθμούς να κυλήσουν. Δώστε δε ιδιαίτερη σημασία, να μην «χαλάσετε» τον εαυτό σας για κανέναν, την Παρασκευή. Προσέξτε δε παράλληλα μην τυχόν έχετε «λερωμένη τη φωλιά σας» και η ημέρα αποδειχθεί κομβική για τις σχέσεις σας…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η αρχή της εβδομάδας θα σας δώσει την εντύπωση, πως ο χρόνος κυλά πιο αργά για χάρη σας, επομένως αφοσιωθείτε να αξιοποιήστε το γεγονός. Κατά τα μέσα εστιάστε στην οικονομική σας ασφάλεια και μην παίξετε μαζί της. Από την Πέμπτη και έως το Σάββατο, ενισχύστε τις συνεργασίες σας με καλή πίστη, ενώ ιδιαιτέρως προσέξτε την Παρασκευή. Ότι πείτε, ακόμη και η παρουσία σας στον χώρο θα μετρήσει διπλά!