20-01-14 – 26-01-14

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, κάποια μορφή συνεργασίας μέσα σε πλαίσια που εσύ έχεις καθορίσει πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο στον επαγγελματικό σου τομέα και στη γενικότερη φήμη που προσπαθείς να έχεις. Ταυτόχρονα, θα προκύψει βελτίωση και στα οικονομικά σου. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να είσαι προσεχτικός σε κουβέντες που θα κάνεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να σεβαστείς και τις αντίθετες απόψεις που θα ακούσεις. Θέσε τη ζωή σου σε καινούργιες βάσεις και σκέψου θετικά και με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, αν προσπαθήσεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, θα ξαναθυμηθείς τις παλιές, ένδοξες ημέρες της σχέσης σας. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, μπορείς να διασκεδάσεις, συναντώντας καλούς σου φίλους και την οικογένειά σου. Εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά, βγες περισσότερο αυτό το διάστημα, διότι πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία. Η τύχη είναι με το μέρος της ερωτικής σου ζωής.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, χρησιμοποίησε τη δύναμή σου για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες που κάνεις και να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μεθόδευσε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σου. Στον οικονομικό τομέα τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται.