27-01-14 – 02-02-14

Εβδομάδα αντιθέσεων θα είναι η παρούσα για εσένα, φίλε Καρκίνε. Ο κίνδυνος ολικής ρήξης, είτε στην οικογένεια είτε στον επαγγελματικό σου τομέα, είναι εμφανής. Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που ίσως σε πληγώσουν, αλλά θα είναι απαραίτητες, για να κάνεις μία νέα αρχή στους τομείς που δεν σε ικανοποιούν. Αν έχεις δικαστικές εκκρεμότητες που οφείλεις να τακτοποιήσεις, προσπάθησε να τις καθυστερήσεις λίγο ακόμη και να ασχοληθείς μαζί τους από την ερχόμενη εβδομάδα.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Καρκίνε, την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις σημαντικά πράγματα με το σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος. Θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πάρα πολλά πράγματα που σε απασχολούν και αφορούν στην συμπεριφορά που δέχεσαι από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις, οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε με ευκολία, γιατί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει στάχτη στα μάτια σας και δεν βλέπετε την αλήθεια.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Καρκίνος, την εβδομάδα αυτή κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Μη διστάσεις να πεις την γνώμη σου, ακόμη κι αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση από την μεριά τους να την αποδεχτούν. Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να προστατέψεις τα συμφέροντα σου. Ζητήματα που σε απασχολούσαν στα οικονομικά σου, έχουν αρχίσει και βρίσκουν το δρόμο τους. Πρόσεξε κάποιες προτάσεις για επενδύσεις και μην ενδώσεις προτού τις ερευνήσεις.