10-02-14 – 16-02-14

Αυτήν την εβδομάδα διάθεσε το χρόνο και την ενέργειά σου στο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Συζήτησε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή τον σύντροφό σου και πάρε αποφάσεις για θέματα, που εδώ και πολύ καιρό αναβάλεις. Μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου από την Παρασκευή και μετά, γιατί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και πάνω στον ενθουσιασμό σου υπάρχει κίνδυνος να προβείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και θα δυσκολέψεις τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή, χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου! Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου, μπορείς να ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που μπορεί να εμφανίζονται. Και αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά βγες έξω από το σπίτι να συναντήσεις το άλλο σου μισό… Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!