30/09 – 06/10
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας, θα σας δώσει μια καθαρή ώθηση να κάνετε πράγματα. Έτσι, ανοίξτε πόρτες που περιμένατε από καιρό, όμως φροντίστε να ξέρετε καλά το «σύνθημα». Δεν ανοίγουν όλες οι πόρτες διάπλατα για όλους. Ο Ερμής πάντως από το ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να σας μεταφέρει κυριολεκτικώς και ειλικρινώς, πως πλέον, είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση. Όσο λοιπόν η εβδομάδα προχωρά, στραφείτε κυρίως να κατανοήσετε οι ίδιοι πως οι συναισθηματικές μεταβολές δεν βοηθούν πάντοτε, και δώστε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους γύρω σας, το δικαίωμα να πατήσουν, επάνω σε σταθερές δικές σας αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αρχή της εβδομάδας μπορεί να κυλήσει πολύ θετικά, όμως βρείτε μέσα σας τις κατάλληλες λέξεις, καθώς ο έρωτας είναι σαν τον πόλεμο. Για να τον κερδίσεις, πρέπει να βρίσκεις στόχο. Αλλιώς, εκείνος που θα βρει, θα είναι εντέλει ο νικητής. Οι δεσμευμένοι, όσο προχωράνε οι ημέρες, αποφύγετε να κάνετε βήματα προς κατευθύνσεις που δεν αρμόζει, ενώ άπαντες, δεσμευμένοι ή όχι, εξετάστε τις προοπτικές που θα εμφανίσει η νέα Σελήνη του Σαββάτου. Οι θαρραλέοι, ας μην νομίσουν πως θα έχουν το προβάδισμα. Περισσότερο θα έλεγα, εκείνοι που ξέρουν που πηγαίνουν και μάλιστα, το μελετούν από καιρό. Ακούνε εκείνοι που ετοιμάζονται να κάνουν προτάσεις;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι πρώτες ημέρες μπορεί να σας αποδώσουν χρήματα που περιμένετε, όμως όσο οι ημέρες θα περνάνε, στρωθείτε κυρίως να κάνετε νέα παραγωγή. Από την Πέμπτη και μετά, διατηρήστε αντιθέτως περισσότερο τα κεκτημένα σας, καθώς οι όψεις μπορεί να προκαλέσουν απώλειες στους λιγότερο οργανωμένους. Πόσο μάλλον, η νέα Σελήνη του Σαββάτου.