22/07 – 28/07
Γενικά
Την Δευτέρα το απόγευμα, ο Ήλιος βγαίνει από το ζώδιο σας. Αρχίζετε λοιπόν να αναπνέετε και μάλιστα με βαθιές, απολαυστικές ανάσες. Από Τρίτη, δοκιμάστε να επανέρθετε στον προσωπικό σας κόσμο και αναζητήστε την παρουσία ανθρώπων που σας φέρνουν την χαρά. Η Τετάρτη είναι δύσκολη ημέρα, οπότε αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε. Η ευθυδρόμηση του Ερμή, δεν αθωώνει περασμένα σφάλματα, τα οποία από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, θα σας προσκαλέσουν να βρείτε λύσεις, περισσότερο μέσα σας, παρά γύρω σας. Καλλίτερη όλων των ημερών, η Πέμπτη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν ήρθε ακόμη η ώρα, να κάνετε την αυτοκριτική σας. Ή τουλάχιστον μην ξεκινήσετε, Δευτέρα πρωί-πρωί. Έχουμε μέρες…Την Δευτέρα που έχει Πανσέληνο, και που παράλληλα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα, αποφύγετε να λογοδοτήσετε σε άλλους, πόσο μάλλον σε εσάς τους ίδιους. Πείτε με ειλικρίνεια, «ό,τι έγινε, έγινε», και «πάμε παρακάτω». Από την Τρίτη, οι ελεύθεροι μαζέψτε τα χέρια σας και περιμένετε έως την Πέμπτη. Σάββατο και Κυριακή, αναζητήστε την αγάπη μέσα σας, για να αναγνωρίσετε την αγάπη έξω σας. Πολύ σημαντικό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Πολλοί πιστεύουν πως ο μήνας των γενεθλίων είναι όλο χαρά και χαβαλέ, όμως η αστρολογία έχει άλλη άποψη. Καθώς πλέον ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα, τώρα έχει έρθει η ώρα, να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να πάρετε βαθιές ανάσες. Προσέξτε όμως, τα λάθη του αναδρόμου περιμένουν να διορθωθούν. Από την Δευτέρα λοιπόν, κρατείστε σταθερή πορεία και αναζητήστε γερές βάσεις για τα οικονομικά σας. Τρίτη και Τετάρτη, αποφύγετε υπογραφές πόσο μάλλον με παράλληλη κατάθεση χρημάτων, όμως περιμένετε μήπως έχετε εσείς λαμβάνειν. Και το Σάββατο, διαπιστώστε ποια σχέδια σας, έχουν καταλήξει εντέλει απαγορευτικά για το όφελος σας…