20-01-14 – 26-01-14

Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ, οι επαγγελματικοί σου προσανατολισμοί και οι πρωτοβουλίες σου θα αποδειχθούν επιτυχείς. Οι μέρες είναι ιδανικές για να αναλάβεις επιπλέον οικογενειακές υποχρεώσεις. Από την Πέμπτη και μετά, θα διαπιστώσεις κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες από ανθρώπους που μέχρι τώρα εμπιστευόσουν και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσεις να ελέγξεις την συμπεριφορά σου. Διαχειρίσου την οργή και τα νεύρα σου, καθοδηγούμενος από τη λογική σου και μην εκτίθεσαι απροκάλυπτα, γιατί στο τέλος μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου. Επίσης, στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής και μην παρασύρεσαι, ξοδεύοντας τα λιγοστά αποθέματά σου.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μην γίνεσαι απαισιόδοξος και απόλυτος, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμείς ή όταν ο σύντροφός σου έχει διαφορετική άποψη και ανάγκες από τις δικές σου. Αντιθέτως, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις και εσύ τακτική και νοοτροπία και να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Μονά-ζυγά δικά σου, δεν γίνεται!!! Όσο για τους ελεύθερους, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας, πιθανότατα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα, αγαπητέ Κριέ, αν σχεδιάζεις να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψεις μια συνεργασία, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να το κάνεις. Αποκτάς την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε νέες βάσεις, που είναι και οικονομικά συμφέρουσες για εσένα. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και ακολούθησέ το, για να κάνεις τις πιο κερδοφόρες επιλογές.