27-01-14 – 02-02-14

Τα πράγματα δείχνουν να είναι αρκετά ευνοϊκά για εσένα αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, και η τάση που έχεις γενικά στη ζωή σου για αλλαγές, δείχνει ενθαρρύνεται από την ενέργεια που θα σου χαρίσει το παρόν πλανητικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα να αλλάξεις παραστάσεις και να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις. Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσεις, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, είναι ότι στον εργασιακό σου τομέα θα χρειαστεί να δουλέψεις λίγο περισσότερο από ό,τι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα, αλλά ακόμη και αυτό θα είναι περαστικό και θα σε ανταμείψει πολύ γρήγορα.

  Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πίκρανε μέχρι τώρα στην συμπεριφορά του συντρόφου σου και να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του. Πλησίασε τον δυναμικά και απροκάλυπτα, προκειμένου να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Νέα πρόσωπα θα σε ανανεώσουν και θα μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

  Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία σου, φίλε Κριέ, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο και να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, που δεν θα πρέπει να τους αφήσεις να χαθούν. Φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να πορευτείς με σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες, που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πρόοδό σου. Στα οικονομικά σου μπορείς, με τους καταλλήλους χειρισμούς, να καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των συναδέλφων σου και θα μπορέσεις να στηριχτείς πάνω τους.