10-02-14 – 16-02-14

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου, με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μέχρι την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων και ύστερα στον Υδροχόο, η οποία θα προκαλέσει κρίση τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω και τον κυβερνήτη σου στο Ζυγό, θα έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου ή ακόμη και να βρεις τον έρωτα, που θα σε απογειώσει. Το Σάββατο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, κορυφώνεται η πίεση, η αβεβαιότητα αλλά και η νευρικότητα, κυρίως σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές ανατροπές ή αιφνιδιαστικά γεγονότα, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι κινείσαι σε τεντωμένο σκοινί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλα με τον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενες και οι απαντήσεις που θα πάρεις, θα κατευνάσουν τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν;

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μεσοβδόμαδα, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.