22/07 – 28/07
Γενικά
Περίεργα ξεκινά για εσάς η εβδομάδα. Καθώς το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ των, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα συνεχίζεται, από την Δευτέρα έχουμε εμπλοκή του κυβερνήτη σας του Άρη αλλά και της μαύρης Σελήνης. Όσοι λοιπόν φρόντισαν, μπορεί να πάρουν και χρήματα κάτω από το τραπέζι. Αυτοί όμως που θα την πληρώσουν, θα πληρώσουν τα σπασμένα. Η Τρίτη ακολουθεί από κοντά, ενώ η Τετάρτη είναι ίσως η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας. Την Πέμπτη θα σας δοθούν απαντήσεις, ενώ από την Παρασκευή και μετά ίσως εμφανιστούν καταστάσεις που όποιος φρόντισε, δεν θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας κατά την αρχή της εβδομάδας, θα πάνε καλά, όμως προσέξτε μήπως ο ενθουσιασμός σας παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις. Δίας και Άρης, είναι άκρως ευτυχές γεγονός να συμβαδίζουν, η παράλληλη σύνοδος όμως της μαύρης Σελήνης μπορεί να ανοίξει βαθιές πληγές. Κατά τα μέσα, την Πέμπτη ας πούμε, όλα θα πάνε καλά, αν αποφύγετε μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, που μπορεί να σας απογοητεύσουν. Την Παρασκευή και το Σάββατο, καλείστε να φανείτε «έξυπνοι» και όχι γρήγοροι στις αποφάσεις σας, καθώς την Κυριακή ίσως κληθείτε να λογοδοτήσετε, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Δευτέρα και Τρίτη, αγνοήστε τις σειρήνες και κρατείστε σταθερή πορεία. Όποιος πιστέψει σε σχέδια που αποδειχθούν φούσκες, θα κλάψει με μαύρο δάκρυ. Αν πάλι το έκανε με ανάδρομο Ερμή, η Τρίτη, η Τετάρτη, η Παρασκευή και  το Σάββατο, θα τον πληρώσουν καταλλήλως. Η Πέμπτη σας υποστηρίζει, όμως καθώς και η Κυριακή είναι κάπως επίφοβη, φροντίστε από νωρίς για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή, με την ψυχή στο στόμα!