25/11 – 01/12
Γενικά
Η αρχή της εβδομάδας θα σας πιέσει, καθώς θα κληθείτε να βάλετε κάτω τον εαυτό σας και να συγκεντρωθείτε. Από εκεί και πέρα, η εβδομάδα θα σας «παρενοχλήσει» αρκετά από την Πέμπτη και έπειτα, και καλό θα είναι να είστε σαφείς οι ίδιοι, ώστε να αποφύγετε να σας προσάψουν ευθύνες, για τυχόν εσφαλμένες κινήσεις στο περιβάλλον σας. Ενώ το Σαββατοκύριακο, βάλτε τα δυνατά σας να διαχωρίσετε το χθες από το σήμερα, και εστιάστε σε καταστάσεις που θα σας προσφέρουν ένα περισσότερο δημιουργικό αύριο. Μην αφήσετε πράγματα στην τύχη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σας, -αν τα πάρετε σοβαρά-, θα πάνε καλά ήδη από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.  Εστιάστε όμως περισσότερο να καταλάβετε και όχι να επιβάλετε αυτά που θέλετε, καθώς και να τα πετύχετε, από την Πέμπτη και ιδιαιτέρως συγκεκριμένα την Παρασκευή, δεν αποκλείεται να σας αφήνουν ακάλυπτους. Καθώς μάλιστα το Σαββατοκύριακο επίσης μπορεί να σας αναγκάσει να διαπιστώσετε αλήθειες πίσω από τις επιθυμίες σας, φροντίστε να μην πιέσετε άλλους, για πράγματα που καλά-καλά, δεν τα θέλετε ούτε εσείς.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν αγαπάτε την σκληρή εργασία και την συνέπεια, οι πρώτες ημέρες θα σας υποστηρίξουν. Αν όχι, μάλλον θα σας ταλαιπωρήσουν. Καθώς μάλιστα η δημιουργικότητα είναι στην φύση σας, δεν αποκλείεται πριν τα μέσα της εβδομάδας, να σας δοθεί η ευκαιρία να μεγαλουργήσετε. Προσέξτε όμως από την Πέμπτη και ύστερα, μην τυχόν και άλλα συμβαίνουν και άλλα αντιλαμβάνεστε. Είναι άσχημο να έρχεται κανείς απότομα σε επαφή με την πραγματικότητα. κυρίως, αν νόμιζε πως είναι από τους πρώτους, και στην μεταβολή βρεθεί να είναι από τους τελευταίους.